6 Τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το Φθινόπωρο 2022 | ediva.gr

]]>

Το χρώμα των μαλλιών μας είναι καθοριστικό για την εμφάνιση μας. Εξάλλου, η σωστή απόχρωση μπορεί να μας δώσει αυτοπεποίθηση! Μιας λοιπόν που το φθινόπωρο πλησιάζει μπορείς να ενημερωθείς για τις τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο του 2022. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσεις να προσαρμόσεις το δικό σου χρώμα ώστε να δείχνεις στιλάτη!
Είτε έχεις ανοιχτά μαλλιά είτε πιο σκούρα θα βρεις σίγουρα την κατάλληλη απόχρωση για το φετινό φθινόπωρο για να ανανεωθείς και να υποδεχτείς τη νέα σεζόν. Ανακάλυψε λοιπόν 6 τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το Φθινόπωρο 2022!
6 Χρώματα μαλλιών που θα είναι μεγάλη τάση το Φθινόπωρο 2022

1. Ζεστό καστανό χρώμα μαλλιών

Το φθινόπωρο συνήθως γυρνάμε σε πιο ζεστές αποχρώσεις μαλλιών. Έτσι, μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου ένα cozy καστανό χρώμα, το οποίο ταιριάζει σε όλα τα δέρματα και είναι πολύ σικ. Με αυτό το φυσικό χρώμα είναι σχεδόν αδύνατο κάτι να πάει στραβά!
Δες επίσης: Χρώματα μαλλιών για να δείχνεις νεότερη

2. Σκούρο μόκα χρώμα- Χρώματα μαλλιών για το Φθινόπωρο 2022

Θέλεις μια πολύ σκούρα απόχρωση μαλλιών αλλά χωρίς να έχει τη σκληρότητα του μαύρου; Τότε το φθινόπωρο του 2022 φέρνει το σκούρο μόκα χρώμα. Πρόκειται για ένα πλούσιο χρώμα μαλλιών που αν προτιμάς τις σκούρες αποχρώσεις θα σε βολέψει πολύ χωρίς να σε αγριεύει καθόλου.
Δες επίσης: 5 Χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες επιδερμίδες!
3. Καστανοκόκκινα μαλλιά

]]>

Αγαπάς τα κόκκινα μαλλιά αλλά φοβάσαι να τα τολμήσεις; Τότε φέτος το φθινόπωρο κάνε την μετάβαση πιο ήπια με ένα καστανοκόκκινο χρώμα μαλλιών, το οποίο αποτελεί μεγάλη τάση! Ένα τέτοιο χρώμα είναι εντυπωσιακό χωρίς όμως να δείχνει αφύσικο και είναι ότι πρέπει για να τραβήξεις τα βλέμματα.
4. Καραμελέ μαλλιά με πιο ανοιχτές ανταύγειες

Ένα ακόμα cozy χρώμα μαλλιών που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος το φθι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss