6 Ξεχωριστές Ιδέες για μπομπονιέρες γάμου! | ediva.gr

]]>

Σε έναν γάμο όλα πρέπει να είναι προγραμματισμένα τέλεια και να μη λείπει τίποτα απολύτως. Άλλωστε, είναι η ομορφότερη μέρα της ζωής σου και η στιγμή που θα θυμάσαι για πάντα. Για να θυμούνται, όμως, και οι υπόλοιποι αυτή τη στιγμή εκτός από εσένα, πρέπει να είναι ένας ξεχωριστός γάμος, διαφορετικός από όλους τους άλλους, που θα γράψει ιστορία. Και πώς αλλιώς θα καταφέρεις να θυμούνται αυτή τη μέρα οι καλεσμένοι σου, εάν δεν έχεις και πρωτότυπες μπομπονιέρες; Ας ξεφύγουμε από το κλασικό τούλι με τα κουφέτα μέσα και ας πάμε και κάτι πιο εντυπωσιακό και μοναδικό. Δες, λοιπόν, 6 ξεχωριστές ιδέες για μπομπονιέρες γάμου, που θα λατρέψεις!
6 Πρωτότυπες Ιδέες για μπομπονιέρες γάμου, που θα λατρέψεις!

1. Κουτάκι με βουλοκέρι
Όπως βλέπεις και τη φωτογραφία, πρόκειται για μια πάρα πολύ όμορφη ιδέα για μπομπονιέρα γάμου. Είναι απλό, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά κομψό και ιδιαίτερο. Προτίμησε μέσα κάποιο γλυκάκι όπως σοκολατάκι και ξέφυγε από τα συνηθισμένα κουφέτα. Έτσι και αλλιώς, θέλεις ο γάμος σου να είναι διαφορετικός από όλους τους υπόλοιπους. Έτσι θα το καταφέρεις!
Δες επίσης: 53 Μοναδικές ιδέες για μπομπονιέρα γάμου και βάπτισης!

2. Πουγκί με κουφέτα
Εάν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, αλλά να μην ξεφύγεις και τελείως, τότε αυτή είναι η κατάλληλη λύση για σένα. Αντί για μπομπονιέρα από το τούλι, μπορείς να φτιάξεις ένα πουγκί από τη γνωστή σε όλους λινάτσα και μέσα να έχεις τα κουφέτα σου. Επίσης, μπορείς να κρεμάσεις από έξω ένα χαρτάκι με ευχαριστήριο κείμενο. Εάν θες να το πας και ένα βήμα παραπέρα, μπορείς να διακοσμήσεις με ένα μικρό λουλουδάκι. Πρόσεξε, όμως, μην το παρακάνεις.
Δες επίσης: Όμορφες Ιδέες για προσκλητήρια γάμου και μπομπονιέρες!
3. Διάφανο κουτάκι με macarons
Πόσο πιο chic και classy από ένα διάφανο κουτάκι με macarons μέσα; Ζήτησε ειδική παραγγελία από ένα ζαχαροπλαστείο για macarons στο χρώμα, που σου αρέσει. Μπορείς, ακόμη, να βάλεις και σε διαφορετικά χρώματα, αλλά της ίδιας απόχρωσης για να είναι πιο ιδιαίτερο. Το κουτάκι μπορεί να είναι από πλαστικό διάφανο, ώστε να μην σου βγει πολύ ακριβό. Κλείσε το κουτάκι με ένα κομμάτι σατέν κορδέλα, κατά προτίμηση σε παρόμοιο χρώμα με το macaron. Τέλος, σφράγισε με ένα βουλοκέρι, ώστε να μην ανοίξει, αλλά και να είναι πιο εντυπωσιακό!
Δες επίσης: 6 Τρόποι για να κάνεις έναν οικονομικό γάμο!

]]>

4. Μπομπονιέρες γάμου με κερί
Μια πολύ όμορφη λύση για μπομπονιέρες γάμου, που θα μείνουν και με τον καιρό, είναι ένα όμορφο κερί για τους καλεσμένους σου. Διάλεξε ένα όμορφο χρώμα σε παστέλ αποχρώσεις. Δώσε μαζί με το κερί και ένα κουτάκι σπίρτα στην ίδια απόχρωση, ώστε να είναι ένα ολοκληρωμένο και ξεχωριστό δωράκι. Θα το κρατήσουν για πολύ καιρό και σίγουρα θα τους εντυπωσιάσει!
Δες επίσης: 5 Πρωτότυπες ιδέες για να κάνεις έκπληξη στο γάμο σου!
5. Σοκολατένιο γλυκό σε σχήμα καρδιάς

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss