6 Υπέροχες ιδέες για καλοκαιρινά νύχια μπαλαρίνα! | ediva.gr

]]>

Το μανικιούρ, είναι αδιαμφισβήτητα μια συνήθεια που αγαπάει η πλειοψηφία των γυναικών. Πολλές φορές, κάνοντας συχνά τα νύχια μας δυσκολευόμαστε να βρούμε ένα ιδιαίτερο σχήμα ή σχέδιο που θα μας ενθουσιάσει. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία των γυναικών, τότε είσαι στο σωστό άρθρο. Τα νύχια μπαλαρίνα, είναι σίγουρα μια επιλογή που δεν είναι ότι πιο σύνηθες, αλλά αξίζει την προσοχή και τη δοκιμή σου. Αν θέλεις μερικές ιδέες για νύχια μπαλαρίνα για να διαλέξεις το κατάλληλο μανικιούρ για το καλοκαίρι σου, μπορείς να ρίξεις μια ματιά παρακάτω.
 Σχέδια για νύχια μπαλαρίνα για το καλοκαίρι!

1. Νύχια με γράμματα

Ίσως, τα νύχια μπαλαρίνα με γράμματα, να μην είναι η πρώτη σου επιλογή. Όμως δες την παραπάνω φωτογραφία και ξανασκέψου το. Αν κάνεις ένα μανικιούρ με μια λέξη που έχει κάποια σημασία για εσένα, μπορεί έμμεσα να αποτυπώσει την προσωπικότητα σου σε ένα απλό βάψιμο νυχιών. Φυσικά, μπορείς να διαλέξεις και μια πιο απλή λέξη που απλώς θα έχει πλάκα ή θα φαίνεται ωραία πάνω στο νύχι σου. Μπορείς να διαλέξεις ένα μανικιούρ με γαλλικό σχέδιο για βάση και από πάνω τα γράμματα που θα επιλέξεις.
 Δες επίσης: 10 Super cool σχέδια για καλοκαιρινά νύχια!
2. Νύχια με αποχρώσεις του μπλε

Καλοκαίρι, διακοπές, θάλασσα και ημιμόνιμο μανικιούρ με αποχρώσεις του μπλε. Σου έρχεται κάποια καλύτερη σκέψη στο μυαλό; Ναι, αν επιλέξεις και νύχια μπαλαρίνα με αποχρώσεις του μπλε. Ότι πιο ταιριαστό για αυτή την εποχή, και σίγουρα αξίζει την προσοχή σου και ίσως και τη δοκιμή σου.
Δες επίσης: Trendy ιδέες για νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις
3. Νύχια με βούλες

Αν τα νύχια μπαλαρίνα με βούλες σου φαίνονται λίγο βαρετά, είμαστε εδώ για να σου αλλάξουμε τη γνώμη. Μπορεί όντως, το σχέδιο με τις βούλες να το θεωρείς κάποιες φορές λίγο κλασσικό,  όμως δεν είναι πάντα έτσι. Μπορείς να διαλέξεις νύχια με πολύχρωμες βούλες ή και με έντονα χρώματα και έτσι θα γίνει το μανικιούρ σου πιο ενδιαφέρον και καθόλου κλασσικό. Όπως δηλαδή και στην παραπάνω φωτογραφία.
Δες επίσης: 8 Απλά αλλά εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια με γραμμές!

]]>

4. Πολύχρωμα νύχια μπαλαρίνα

Το μανικιούρ με διαφορετικά χρώματα σε κάθε νύχι, είναι κάτι που σίγουρα θα έχεις δει τον τελευταίο καιρό.  Ειδικότερα, τώρα που είναι και καλοκαίρι, μπορείς να επιλέξεις ένα μανικιούρ με έντονα χρώματα και να τα συνδυάσεις με τα καλοκαιρινά σου outfit. Αν δε θέλεις κάθε νύχι με διαφορετικό χρώμα, μπορείς να παίξεις και με πιο λίγα χρώματα, όπως δηλαδή στην παραπάνω φωτογραφία.
Δες επίσης: 5 Μανικιούρ για κοντά νύχια που θα λατρέψεις!
5.  Ματ νύχια μπαλαρίνα

Γενικότερα η ματ υφή στο μανικιούρ, προσδίδει κάτι το ιδιαίτερο στο τελικό αποτέλεσμα στο μανικιούρ σου. Μια καλή επιλογή, είναι να διαλέξεις κάποιο παστέλ χρώμα στα νύχια σου. Παράλληλα με τα ματ νύχια, θα έχεις ένα τελικό εντυπωσιακό βάψιμο στα νύχια που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Δες επίσης: 30 Κομψά καλοκαιρινά σχέδια για λευκά νύχια!
6. Νύχια Μπαλαρίνα λευκά

Και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα η αγαπημένη και πιο ασφαλής επιλογή, ειδικά για το καλοκαίρι. Ένα απλό λευκό νύχι είναι πάντα εντυπωσιακό, όμορφο και η επιτομή της κομψότητας.  Αν μάλιστα διαλέξεις και λευκά νύχια μπαλαρίνα, είναι ότι καλύτερο μπορείς να διαλέξεις για το φετινό καλοκαίρι. Έτσι, αν προτιμάς τις κλασσικές επιλογές, πρέπει να το σκεφτείς!
Δες επίσης: 10 Υπέροχες ιδέες για γοργονέ νύχια!
Αν κάποια από τις παραπάνω ιδέες για νύχια μπαλαρίνα σου κέντρισε το ενδιαφέρον, τότε μην αργείς. Κλείσε το ραντεβού σου και φτιάξε με ένα από τα πανέμορφα αυτά σχέδια το μανικιούρ σου.

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss