7 Ιδέες για εντυπωσιακό μακιγιάζ με στρας | ediva.gr

]]>

Οι τάσεις στο μακιγιάζ διαρκώς αλλάζουν. Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και πιο πολύπλοκους συνδυασμούς να φοριούνται καθημερινά από γυναίκες όλων των ηλικιών. Μια τάση που έχει κερδίσει έδαφος στη μόδα είναι το μακιγιάζ με στρας. Ουσιαστικά, προσθέτεις στο look σου μικρά στρασάκια που δίνουν λάμψη και glam ύφος στο τελικό αποτέλεσμα. Τα στρας στα make ups γίνανε ιδιαίτερα γνωστά και από την σειρά Euphoria που έκανε θραύση στο νεανικό κοινό!
Εάν θέλεις και εσύ ένα extra, λαμπερό look που δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Ανακάλυψε παρακάτω 7 ιδέες για εντυπωσιακό μακιγιάζ με στρας!
Εντυπωσιακά μακιγιάζ με στρας για looks που τραβάνε τα βλέμματα!

Λαμπερό βραδινό look

Εδώ έχουμε ένα βραδινό look που θα αστράφτει από μακριά. Όπως βλέπεις, το μακιγιάζ είναι αρκετά έντονο στα μάτια. Μαύρο eyeliner, σκιά, μολύβι αλλά και έντονες επιπρόσθετες βλεφαρίδες. Τα στρας ολοκληρώνουν το συγκεκριμένο look αφού θα τα τοποθετήσεις  σε σημεία που ανοίγουν το βλέμμα, δίνουν έξτρα λάμψη και μια glam διάθεση. Είναι σχετικά μικρά σε μέγεθος και είναι τόσο ασημί όσο και μαύρα. Πρόκειται για ένα look που θα λατρέψεις για τις βραδινές σου εξόδους!
Δες επίσης : 30+1 Συγκλονιστικές ιδέες για βραδινό μακιγιάζ!

Στρας σαν highlighter

Μια άλλη όμορφη ιδέα για μακιγιάζ με στρας είναι η συγκεκριμένη, η οποία μπορεί να φορεθεί και πιο απογευματινές ώρες. Το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο έντονο αλλά είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Ουσιαστικά, στην γραμμή που τοποθετείς το highlighter βάλε μια σειρά από στρασάκια. Μπορείς να τα βάλεις σκέτα ή να τα βάλεις πάνω από το highlighter. Το μυστικό για να τα κολλάς είναι με κόλλα βλεφαρίδων η οποία είναι σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και δεν θα προκαλέσει ερεθισμό!
Δες επίσης : 16 Ιδέες για βραδινό μακιγιάζ ματιών για το καλοκαίρι!
Διαμαντάκια διάσπαρτα στο κινητό βλέφαρο

Μια λαμπερή ιδέα για ένα βραδινό look είναι η η συγκεκριμένη. Έντονο μακιγιάζ στα μάτια και ήπιο στα χείλη αλλά φυσικά με την λάμψη από μερικά στρας. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια έντονη ανάμειξη με σκιές, απλά τοποθέτησε την αγαπημένη σου σκιά και δώσε της την έξτρα λάμψη που χρειάζεται με μερικά διάσπαρτα διαμαντάκια.
Maddie Perez Look

]]>

Αυτό είναι το look που αγαπήθηκε περισσότερο και είναι απόλυτα εμπνευσμένο από την σειρά Euphoria. Είναι ένα βραδινό look όπου το μακιγιάζ των ματιών είναι αρκετά έντονο, υπάρχει έντονη σκιά και φυσικά γύρω απ’ όλη την έκταση της σκιάς υπάρχει διακόσμηση με στρας. Εάν σου αρέσουν επιλογές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και είναι εκκεντρικές, τότε πρέπει να το δοκιμάσεις.
Δες επίσης : 9 Πρωτότυπα eyeliner για να ξεχωρίζεις με το μακιγιάζ σου!
Στρασάκια στην γραμμή του eyeliner

Δώσε ακόμα περισσότερη λάμψη στο μακιγιάζ σου και τόνισε το βλέμμα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss