7 λάθη που κάνεις όταν ντύνεσαι, χωρίς να το καταλαβαίνεις

Υπάρχουν μερικές φορές που νομίζεις ότι έχεις σκεφτεί καλά ένα outfit, αλλά, τελικά, κάτι πάει λάθος.

Το στυλ της κάθε γυναίκας είναι σαφώς διαφορετικό. Δεν μπορείς να ορίσεις τι θα φορέσει. Αυτό έχει να κάνει με έναν συνδυασμό πολλών παραγόντων, όπως την προσωπικότητά της, την περσόνα που θέλει να βγάλει προς τα έξω, την περίσταση για την οποία ντύνεται και τις τάσεις που θέλει ή δε θέλει να ακολουθήσει.

Γι’ αυτό και βλέπουμε τόσο διαφορετικούς και οπτικά μεταξύ τους ανθρώπους όπου και να κοιτάξουμε. Τα χρώματα που διαλέγουν, τα υφάσματα πάνω στα οποία αυτά αναδεικνύονται συντονίζουν το στυλιστικό image, όμως, υπάρχουν κάποιες φορές που όσο καλά κι αν θεωρείς ότι έχεις μελετήσει ένα outfit, κάτι στην πορεία πηγαίνει λάθος.

Η απάντηση στο τι ακριβώς είναι αυτό δεν είναι πάντα και η πιο εύκολη. Από την άποψη ότι δεν είναι πάντα κάτι εμφανώς λάθος. Μπορεί δύο ρούχα να είναι πολύ όμορφα ξεχωριστά, αλλά όταν έρχονται σε επαφή, να μην μπορούν να επιβιώσουν στο βλέμμα.

Δεν υπάρχει, όμως, λόγος να βρίσκεσαι σε σύγχυση. Ούτε και να ψάχνεις αέναα τι μπορεί να συμβαίνει, γιατί ουσιαστικά το κάναμε εμείς για εσένα. Συγκεντρώσαμε σε μία gallery επτά πολύ συχνά στυλιστικά λάθη που μπορεί να κάνεις χωρίς καν να το καταλαβαίνεις.

Κατά πάσα πιθανότητα, με μερικά από αυτά θα εκπλαγείς, οπότε σε αφήνουμε να τα διαβάσεις μόνη σου και να πειραματιστείς αναλόγως. Άνοιξε, λοιπόν, την ντουλάπα και κάνε τους απαραίτητους συνδυασμούς για να βρεις και αυτό που σου αρέσει.

Δες επίσης: Τα υφασμάτινα παντελόνια έχουν επιστρέψει και αυτοί είναι οι νέοι τρόποι που μπορείς να τα φορέσεις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss