7 μάσκες προσώπου για να… στοκάρεις για όσο ακόμη έχει εκπτώσεις!

Όλοι ξέρουμε ότι το Black Friday έχει γίνει κάτι σαν Black month αφού όλες οι εταιρίες καλλυντικών εδώ και μεγάλο διάστημα έχουν βάλει εκπτώσεις και εσύ μπορείς να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου serum και κρέμες πολύ πιο οικονομικά. 

Κάτι που επίσης μπορείς (και πρέπει) να αποκτήσεις αυτό το διάστημα είναι sheet masks! Γιατί; Γιατί στην καραντίνα όλες τις αγαπήσαμε, γιατί δεν ξέρουμε πόσο ακόμη θα πάει αυτό και γιατί οι sheet masks έρχονται σε μονές συσκευασίες που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να χαλάσουν ποτέ αφού δεν πρόκειται να τις ανοίξεις μέχρι να τις χρειαστείς. Άρα, μπορείς να… στοκάρεις, να τις φυλάξεις σε ένα ξηρό και σκοτεινό μέρος και να έχεις κάνει μια πραγματικά έξυπνη αγορά!

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο αγαπημένες μας. Δες ποιες είναι και τι κάνουν!

Life Plankton Essence Mask, Biotherm, €5.72, €3.72. Αυτή η μάσκα από φυσικό, βιοδιασπώμενο βαμβάκι είναι εμποτισμένη με την υψηλότερη συγκέντρωση Life Plankton προσφέροντας με μία εφαρμογή, τα οφέλη 8 ημερών χρήσης της Life Plankton Essence! Με την κάθε εφαρμογή η επιδερμίδα νοιώθει αναγεννημένη όπως μετά από μία πραγματική θεραπεία σε ιαματικά νερά. 

Line-Minimizing Targeted Triangle Patch-Masks, από €6.76, €5.41. Αυτές οι μάσκες προσώπου είναι πολύ έξυπνες αφού μπορείς να τις τοποθετήσεις σε οποιοδήποτε σημείο αισθάνεσαι ή βλέπεις ότι έχεις ρυτίδες όπως στο πόδι της χήνας, ανάμεσα στα φρύδια (λέγονται ρυτίδες 11 γιατί σχηματίζουν δύο κάθετες γραμμές σαν 11) αλλά και στις γραμμές στις γωνίες των χειλιών. 

Magnetic Youth Mask, Magic Stripes, Make Me Up, από €53.43, €42.75. Αυτή η μάσκα δεν απορροφά την βρωμιά και τις τοξίνες σαν μαγνήτης. Αυτή η μάσκα έχει πραγματικούς μαγνήτες που το κάνουν! Η δύναμη των μαγνητών που είναι ενσωματωμένοι στη μάσκα επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος και των βιολογικών υγρών. Το μαγνητικό πεδίο που παράγεται στο αίμα βελτιώνει τη μεταφορά τοξινών, ακαθαρσιών και του περίσσιου νερού από το σώμα. Η μάσκα αυξάνει επίσης την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων, επιταχύνει το μεταβολισμό και αναπλάθει τα γερασμένα κύτταρα, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την υγιή ανάπτυξη νέων κυττάρων. Η μαγνητική συχνότητα βελτιώνει ταυτόχρονα την περιφερειακή κυκλοφορία. Όλα αυτά τα βλέπεις και μπροστά στον καθρέφτη σου αφού τη στιγμή που θα αφαιρέσεις τη μάσκα θα έχεις αποκτήσει ένα τέλειο αναψοκοκκίνισμα υγείας!

Supermud the mud mask, Sephora Collection, από €5.99, €4.49. Είναι μια μάσκα πασπαρτού για κάθε τύπο επιδερμίδας που καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο και απελευθερώνει τους πόρους από το σμήγμα. Τι είναι; Μια μάσκα με φύλλα δύο τεμαχίων που έχει εμπλουτιστεί με μια σύνθεση λάσπης από μεταλλικά στοιχεία για ματ αποτέλεσμα, εξισορρόπηση και αναπλήρωσης των μεταλλικών στοιχείων της επιδερμίδας. Άφησέ την στο πρόσωπό σου για 15 λεπτά. 

Advanced Night Repair Concentrated Recovery Mask, Estee Lauder, από €72.00, €42.60. Ειδικά αν ξενυχτάς βλέποντας Netflix αυτές οι μάσκες ματιών είναι must! Περιέχουν 20 φορές περισσότερα συστατικά από την αποκλειστική τεχνολογία επιδιόρθωσης της Estee Lauder ChronoluxCB™ και ενεργοποιούνται όταν αποφασίσεις εσύ, καθώς “σπας” το σακουλάκι και πιέζεις το υγρό να μεταφερθεί και να εμποτίσει το pad. 

Flashpatch Rejuvenating Eye Gels, Patchology, Sephora, €12.95, €10.36. Οίδημα. Κούραση. Ξηρότητα. Δοκίμασε τη γρήγορη λύση για τα κουρασμένα μάτια, με καφεΐνη, υδρολυμένο κολλαγόνο και άλλα βασικά συστατικά για να δείχνεις σαν να έχεις κοιμηθεί 8 ώρες κάθε μέρα σε μόλις 5 λεπτά!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss