7 παπούτσια που μπορείς να φορέσεις με non-skinny jeans για να δείχνει η σιλουέτα σου απλά υπέροχη

Θα κάνουν το στυλ σου μοναδικό!

Αν παρακολουθείς έστω και λίγο τα fashion trends, τότε πιθανόν γνωρίζεις πως τα skinny jeans έχουν βγει εκτός μόδας και στη θέση τους επανέρχονται τα baggy, με τις ρευστές γραμμές και τη χαλαρή φόρμα. Εάν ήσουν θαυμάστρια της τάσης, τότε δέξου «τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλειά σου».

Φυσικά, μπορείς να φορέσεις ό,τι τζιν επιθυμείς, αλλά επειδή οι Millennials είναι η γενιά με την ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομική ισχύ, υπάρχει μια πιθανότητα πως η τεράστια επιλογή skinny jeans που συνήθιζες να βλέπεις στα καταστήματα, δεν θα είναι τόσο μεγάλη για πολύ ακόμα. Και όταν συμβεί αυτό, θα ακολουθήσει αναπόφευκτα μια ερώτηση: Ποια παπούτσια μπορείς να φορέσεις με τζιν που δεν είναι skinny;

Το να βρεις παπούτσια που ταίριαζαν με τα εφαρμοστά τζιν ήταν σχετικά απλό: Μποτάκια με τακούνι, μπότες πάνω από το γόνατο, μπαλαρίνες και sneakers. Αλλά αυτές τις μέρες, όταν οι τάσεις στα παπούτσια περιλαμβάνουν μοκασίνια και clogs με χοντρό τακούνι, μπορεί να αισθανθείς πως με τα non-skinny jeans δημιουργούν όχι και τόσο κομψούς συνδυασμούς. Φόρεσε το δικό σου φαρδύ τζιν και θα δεις σχεδόν όλα τα trendy παπούτσια της σεζόν να κάνουν έναν τέλειο look μαζί του.

Αλλά το να ανταλλάξεις τα skinny jeans με non-skinny jeans δεν σημαίνει πως πρέπει να εγκαταλείψεις και όλα τα αγαπημένα σου παπούτσια. Μπορείς ακόμη να φορέσεις τα μαύρα μποτάκια σου με παντελόνι καμπάνα και μπαλαρίνες με slouchy jeans. Υπάρχουν όμως μερικά ζευγάρια που ταιριάζουν ιδιαίτερα με ένα λιγότερο εφαρμοστό τζιν. Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις ποια είναι αυτά.

Δες επίσης: Έξι στυλιστικά μυστικά για να ντύνεσαι κομψά αν είσαι petite

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss