7 Τρόποι να φορέσεις ανοιχτόχρωμα ρούχα το χειμώνα!

Όταν έχει κρύο, συνήθως επιλέγουμε ζεστά ρούχα σε πιο σκούρες αποχρώσεις. Θα σου δείξω πως να βάλεις τα ανοιχτόχρωμα ρούχα το χειμώνα με κομψό τρόπο ώστε να είσαι πάντα ντυμένη στην εντέλεια.

Το λευκό, το μπεζ, το ζαχαρί, το ροζ αλλά και το γκρι ανοιχτό μπορούν κάλλιστα να φορεθούν και αυτή την εποχή, ακολουθώντας ένα από τα παρακάτω tips για συνοχή και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

7 Όμορφες ιδέες για να φορέσεις ανοιχτόχρωμα ρούχα το χειμώνα!

1. Συνδυασμός ροζ με μπεζ

Το ροζ ανοιχτό με το μπεζ δένουν μοναδικά αν  έχουν παρόμοιο τόνο. Αν επιλέξεις το ροζ σε παλ απόχρωση, διάλεξε το αντίστοιχο και για το μπεζ ώστε να δένουν αρμονικά. Αν  θέλεις να σπάσεις αυτές τις αποχρώσεις επίλεξε σκούρο καφέ, μπορντό ή μαύρο σε άλλα ρούχα ή αξεσουάρ.

Μπορείς να δεις επίσης Τι να φορέσεις τον χειμώνα!

2. Ζαχαρί με λευκά ρούχαμπεζ και λευκό συνδυασμός

Το λευκό με το ζαχαρί συνθέτουν μια εξαιρετικά κομψή εικόνα, που σπάει τη μονοτονία και ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος. Μπορείς να τα φορέσεις σε αξεσουάρ, ρούχα και παπούτσια και να έχεις ένα μοναδικό στυλ που εντυπωσιάζει.

3. Σκουφί και πανωφόρι ανοιχτόχρωμαμπουφάν μπεζ και σκουφάκι

Αν θέλεις να συνδυάσεις ένα κατά τα άλλα ανοιχτόχρωμο πανωφόρι, ταίριαξε το με το σκουφί ή το κασκόλ σου για να υπάρχει μια αρμονία σε αυτά που φοράς. Ακόμα, προσπάθησε τα παπούτσια σου να είναι σε κοντινή απόχρωση για ένα πιο μοντέρνο look.

Μπορείς να δεις εδώ Υπέροχα δερμάτινα γυναικεία μπουφάν για όλα τα γούστα!

4. Παλ αποχρώσεις στα ρούχαπαλ χρώματα ντύσιμο

Για εσένα που αγαπάς τις παλ αποχρώσεις, ένα τέτοιο ντύσιμο θα είναι από τα αγαπημένα σου, ακόμα και τον χειμώνα. Επίλεξε όποιο χρώμα αγαπάς αρκεί να είναι απαλό και ανοιχτόχρωμο και συνδύασε το με άλλα παρόμοια για να φτιάξεις ένα ντύσιμο εντυπωσιακό, μοντέρνο, θηλυκό και φωτεινό.

5. Μονοχρωμίαμονόχρωμο ντύσιμο

Αν έχεις ένα χρώμα που πιστεύεις πως δεν ταιριάζει στις κρύες νύχτες του χειμώνα, τότε αναθεώρησε. Μπορείς να το φορέσεις άφοβα, αν επιλέξεις τη μονοχρωμία. Ταίριαξε το με άλλα ρούχα στις ίδιες αποχρώσεις και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Μπορείς να δεις εδώ Πως να φορέσεις τη μονοχρωμία στα ρούχα!

6. Λευκό ντύσιμο και αξεσουάρλευκό ντύσιμο χειμώνα

Το λευκό ντύσιμο είναι από τα πιο αγαπημένα όλων μας, καθώς λατρεύουμε την καθαρή εικόνα που μας χαρίζει και φωτίζει το πρόσωπο μας όσο κανένα άλλο. Μπορείς να το “σπάσεις” με μερικά αξεσουάρ όπως τσάντα ή κασκόλ και να φορέσεις παπούτσια σε nude χρώμα για πιο μοντέρνα εμφάνιση.

Μπορείς να δεις επίσης 4 Στιλιστικά λάθη που σε παχαίνουν και πώς να τα διορθώσεις!

7. Πουλόβερ με πουκάμισοπουλόβερ και πουκάμισο

Ένα look που θα κλέψεις τις εντυπώσεις για την κομψότητα που θα σου χαρίσει είναι να φορέσεις το πουλόβερ σου με μια μακρύτερη πουκαμίσα από μέσα που θα φαίνεται. Επίλεξε τις αποχρώσεις που αγαπάς και σίγουρα το αποτέλεσμα θα το λατρέψεις και εσύ αλλά και οι γύρω σου.

Μπορείς να δεις εδώ Τα 6 γυναικεία παλτό που θα φορεθούν πιο πολύ φέτος!

 Αυτές οι μοναδικές ιδέες για να φορέσεις τα ανοιχτόχρωμα ρούχα το χειμώνα ώστε να είσαι πάντα κομψή χωρίς να μοιάζεις εκτός εποχής, θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις το στυλ σου με μοντέρνο και εντυπωσιακό τρόπο.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss