7 Υπέροχες ελληνικές εταιρίες ρούχων!

Είναι υπέροχο το να στηρίζεις τις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις ρούχων, παπουτσιών ή αξεσουάρ. Όχι μόνο στηρίζεις την ελληνική οικονομία και επιχειρηματικότητα αλλά μπορείς να βρεις μοναδικά κομμάτια για το δικό σου προσωπικό στυλ. Επίσης πολλές ελληνικές εταιρίες χρησιμοποιούν καλά υλικά επομένως τα ρούχα μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο χρόνο!

Στο ediva.gr θα βρεις 5 ελληνικές εταιρίες ρούχων με μοναδικά κομμάτια που κατασκευάζονται στην Ελλάδα και χρησιμοποιούν ηθική πολιτική για τη κατασκευή των ρούχων τους. Αυτό σημαίνει ότι τα υφάσματα είναι φιλικά προς τα ζώα και τη φύση αλλά και οι εργασιακές συνθήκες των εργαζομένων είναι ανθρώπινες και νόμιμες. Πριν βγεις για τα επόμενα ψώνια σου λοιπόν ρίξε μια ματιά στις 5 παρακάτω ελληνικές εταιρίες!

7 Εταιρίες που σχεδιάζουν και ράβουν ρούχα στην Ελλάδα!

1. Project soma

μακρύ floral φόρεμα

μακρύ floral φόρεμα

nude ντύσιμο

nude ντύσιμο

Μια φανταστική ελληνική εταιρία είναι το project soma με ιδρυτές την Μαίρη Συνατσάκη και την Αθηνά Οικονομάκου. Τα υφάσματα και τα μοτίβα είναι πολύ προσεγμένα και επιλεγμένα από ελληνικούς προμηθευτές. Όλα τα ρούχα ράβονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Η νέα χειμερινή κολεξιόν είναι γεμάτη με μοναδικά γήινα και παστέλ χρώματα καθώς και πλήθος από ρούχα με φλοράλ μοτίβα. Πρόκειται για μια σειρά ρούχων λίγο πιο ρομαντική και αέρινη!

Δες επίσης: Νεα collection Mango για το 2021

2. Mind your style

ντύσιμο με άσπρο παντελόνι και πράσινη μπλούζα

ντύσιμο με άσπρο παντελόνι και πράσινη μπλούζα

μαύρο πουκάμισο

μαύρο πουκάμισο

καφέ φούστα

καφέ φούστα

Η ελληνική εταιρία Mind your style αφορά ρούχα σε πιο απλές, minimal και κλασσικές γραμμές. Τα περισσότερα ρούχα είναι μονόχρωμα και οι επιλογές των χρωμάτων και των υφών στα ρούχα είναι μοναδικές. Η εταιρία πέρα από όμορφα ρούχα έχει και σειρά από μαγιό αλλά και αξεσουάρ. Μπορείς δηλαδή να χτίσεις ολόκληρα looks και όλα αυτά σε πολύ λογικές τιμές!

Δες επίσης: Χειμερινά γυναικεία ρούχα H&M για το 2021

3. Namaste fashion

ντύσιμο με φλοράλ φούστα

ντύσιμο με φλοράλ φούστα

μακρυμάνικη μπλούζα με φαρδιά μανίκια

μακρυμάνικη μπλούζα με φαρδιά μανίκια

μακρύ φόρεμα σε κόκκινο χρώμα

μακρύ φόρεμα σε κόκκινο χρώμα

Η φιλοσοφία της namaste fashion αφορά τη κατασκευή ρούχων στα οποία νιώθεις όχι μόνο όμορφα αλλά και άνετα. Τα ρούχα βρίσκονται κυρίως σε γήινους τόνους και οι υφές είναι μαλακές και γενικότερα φιλικές προς το σώμα. Η αισθητική τους ξεφεύγει από τις εποχιακές τάσεις της μόδας και επικεντρώνεται περισσότερο σε ένα διαχρονικό στυλ. Μπορείς να βρεις και τα δικά τους κοσμήματα!

Δες επίσης: Πως να φορέσεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα το φθινόπωρο!

4. Mind matter

μαύρο πουκάμισο με φραμπαλά

μαύρο πουκάμισο με φραμπαλά

μαύρο midi φόρεμα με λουλούδια

μαύρο midi φόρεμα με λουλούδια

 καρό γυναικείο κουστούμι

καρό γυναικείο κουστούμι

Το ελληνικό brand mind matter ράβει και κατασκευάζει ρούχα για κάθε σύγχρονη γυναίκα. Στο site τους θα βρεις ρούχα τόσο σε κλασσικό στυλ όσο και σε πιο μοντέρνο με ρούχα εμπνευσμένα από τα πιο hot trends της μόδας. Τα πανέμορφα τους ρούχα αφορούν γυναίκες για κάθε σωματότυπο!

Δες επίσης: Όμορφα ρούχα με ξεχωριστά ντεκολτέ της μόδας! 

5. Badila

κίτρινη κοντομάνικη μπλούζα

κίτρινη κοντομάνικη μπλούζα

μαύρο floral φόρεμα

μαύρο floral φόρεμα

καφέ ντύσιμο

καφέ ντύσιμο

Πολύ όμορφα, καθημερινά κυρίως ρούχα έχει και η εταιρία Badila. Βασική προϋπόθεση για τη κατασκευή των ρούχων είναι να προέρχονται από φυσικές ύλες. Μπορείς να βρεις πολύ όμορφα και καλής ποιότητας βασικά κομμάτια αλλά και πιο ιδιαίτερα σχέδια. Τα ρούχα της Badila μπορείς να τα βρεις σε φυσικά καταστήματα αλλά και στο site τους, το badila.gr!

Δες επίσης: 5 Vintage ρούχα και αξεσουάρ για τέλειο στυλ!

6. Vathos

κίτρινο ντύσιμο

κίτρινο ντύσιμο

κεραμιδί φόρεμα

κεραμιδί φόρεμα

λευκό φόρεμα

λευκό φόρεμα

Πολύ ιδιαίτερη είναι και η ελληνική εταιρία Vathos που στοχεύει στη κατασκευή μοναδικών ρούχων σε ηθικά και οικολογικά πλαίσια. Θα βρεις πρωτότυπα ενδύματα από φυσικά υλικά που θα ελαχιστοποιούν το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα. Η αισθητική της εταιρίας είναι πολύ minimal με απλές γραμμές στα ρούχα!

Δες επίσης: Τι να προσέχεις όταν ψωνίζεις ρούχα μέσω internet!

7. Karavan

εμπριμέ φόρεμα

εμπριμέ φόρεμα

γαλάζιο φόρεμα

γαλάζιο φόρεμα

χρωματιστό φόρεμα mini

χρωματιστό φόρεμα mini

Μια εταιρία με πραγματικά ιδιαίτερα ρούχα είναι η Karavan. Οι πρώτες ύλες είναι υψηλής ποιότητας και τα σχέδια μοναδικά. Χαρακτηριστικό της εταιρίας είναι τα pop, έντονα χρώματα και οι συνδυασμοί τους, όπως κι τα έντονα μοτίβα. Τα ρούχα τους απευθύνονται σε γυναίκες με χαρούμενο τολμηρό στυλ με πολύ χρώμα!

Δες επίσης: 5 Λάθη που κάνεις όταν αγοράζεις ρούχα!

Να σημειωθεί ότι τα περισσότερα από τα παραπάνω brands δεν έχουν φυσικό κατάστημα. Όλα όμως έχουν το δικό τους online shop από το οποίο μπορείς να δεις και να παραγγείλεις τα αγαπημένα σου ρούχα. Εκεί θα βρεις επίσης πληροφορίες για τη κάθε εταιρία καθώς και τα στοιχεία τους σε περίπτωση που θες να επικοινωνήσεις μαζί τους!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss