7 Υπέροχοι καναπέδες IKEA για το σαλόνι σου!

Ο καναπές είναι ίσως το βασικότερο έπιπλο στο σαλόνι καθώς δίνει το βασικό σχήμα στο χώρο και καθορίζει την υπόλοιπη διαρρύθμιση. Πρέπει λοιπόν να κάνεις μια καλή επιλογή σε καναπέ έτσι ώστε να είναι πρακτικός αλλά να έχει και ωραία αισθητική. Στα IKEA θα βρεις εξαιρετικές προτάσεις για καναπέδες όλων των στυλ.

Το ediva.gr έχει συλλέξει για εσένα 7 πραγματικά όμορφες ιδέες για καναπέ που με τη κατάλληλη διακόσμηση θα κάνουν το σαλόνι σου έναν άνετο και ξεχωριστό χώρο στο σπίτι. Ρίξε λοιπόν μια ματιά στις παρακάτω ιδέες και πάρε έμπνευση!

7 Όμορφες επιλογές για καναπέ στο καθιστικό!

1. Τριθέσιος δερμάτινος καναπές για μοντέρνο καθιστικό!

καφέ δερμάτινος καναπές ikea

καφέ δερμάτινος καναπές ikea

Καταπληκτική επιλογή για ένα μοντέρνο σαλόνι είναι ένας δερμάτινος καναπές. Ο τριθέσιος καναπές της IKEA στο καφέ-ταμπά χρώμα είναι πολύ ιδιαίτερος και μπορεί να ταιριάξει σε κάθε σπίτι. Το δέρμα είναι πολύ ανθεκτικό σε λεκέδες και γραντζουνιές ενώ τα μαξιλάρια του καναπέ προσφέρουν την κατάλληλη στήριξη και άνεση στο σώμα. Τον καναπέ αυτόν θα τον βρεις στα καταστήματα και στην ιστοσελίδα της IKEA με το όνομα ‘STOCKHOLM’!

Δες επίσης: Πως να ταιριάξεις έναν μωβ καναπέ στο σαλόνι σου!

2. Διθέσιος γωνιακός καναπές IKEA!

γκρι γωνιακός καναπές IKEA

γκρι γωνιακός καναπές IKEA

γκρι καθιστικό

γκρι καθιστικό

Ουδέτερη, διακριτική και minimal επιλογή είναι ένας γκρι γωνιακός καναπές. Ο KIVIK καναπές της IKEA θα ενσωματωθεί πανεύκολα στο σπίτι σου σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης. Είναι διθέσιος ενώ μπορείς να προσαρμόσεις εσύ το σχήμα του μετακινώντας το επιπλέον κομμάτι που αποτελεί τη γωνία σε όποια μεριά προτιμάς εσύ!

Δες επίσης: Τα 5 πιο ωραία χρώματα για καναπέ φέτος!

3. Πρακτικός  καναπές-κρεβάτι!

τριθέσιος καναπές

τριθέσιος καναπές

μπεζ καναπές κρεβάτι

μπεζ καναπές κρεβάτι

Τον συγκεκριμένο καναπέ-κρεβάτι θα τον βρεις με το όνομα Holmsund. Σου προτείνουμε το προϊόν αυτό εάν έχεις μικρό σπίτι ή σπίτι που υποδέχεται και φιλοξενεί επισκέπτες και έτσι χρειάζονται επιπλέον κρεβάτια. Είναι πολύ πρακτικός, ανοίγει πανεύκολα και σου προσφέρει και αρκετό πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο. Θα τον βρεις σε λευκό χρώμα, μπεζ, γκρι και γαλάζιο!

Δες επίσης: 21 Εντυπωσιακοί καναπέδες για τη διακόσμηση σαλονιού!

4. Πολυμορφικός καναπές για να τον διαμορφώσεις όπως σε βολεύει!

σκούρος πράσινος καναπές

σκούρος πράσινος καναπές

πολυμορφικός καναπές

πολυμορφικός καναπές

Τα IKEA διαθέτουν το σύστημα VALLENTUNA στο οποίο ουσιαστικά αγοράζεις έναν καναπέ με μεμονωμένες μονάδες τις οποίες μπορείς να διαμορφώσεις όπως θες εσύ. Έτσι τη μια μέρα μπορείς να έχεις έναν τριθέσιο καναπέ ενώ την επόμενη να αλλάξεις τη μορφή του καναπέ και να έχεις διθέσιο καναπέ και ξεχωριστή πολυθρόνα. Το σύστημα αυτό είναι πολύ λειτουργικό και ευέλικτο και μπορείς πανεύκολα να προσαρμόζεις τον καναπέ σου ανάλογα με τις ανάγκες ή τις διαθέσεις σου!

Δες επίσης: Πώς να διαλέξεις για το σαλόνι σου το σωστό χρώμα κουρτίνας!

5. Μπλε διθέσιος καναπές!

διθέσιος καναπές ικέα

διθέσιος καναπές ικέα

μπλε καναπές

μπλε καναπές

Βάλε λίγο χρώμα στο καθιστικό σου με τον STOCKSUND καναπέ σε ωραίο μπλε χρώμα. Είναι διθέσιος και μπορείς να τον συνδυάσεις με αντίστοιχες πολυθρόνες και καθίσματα για να δημιουργήσεις ένα πιο ολοκληρωμένο στυλ στο καθιστικό. Συνδύασε τον με λευκά και γκρι διακοσμητικά και έπιπλα στο σαλόνι και θα έχεις δημιουργήσει έναν μοναδικό χώρο στο σπίτι!

Δες επίσης: 6 Όμορφοι χρωματικοί συνδυασμοί στο σαλόνι!

6. Σικ σαλόνι με μαύρο δερμάτινο καναπέ!

μαύρος καναπές

μαύρος καναπές

μαύρος διθέσιος καναπές

μαύρος διθέσιος καναπές

Πολυ σικ καναπές είναι ο LANDSKRONA ο οποίος έχει ένα ξεχωριστό στυλ σχετικά σοβαρό και αυστηρό. Είναι πολύ ξεχωριστός και κατάλληλος για ένα σικ και κομψό καθιστικό. Πρόσθεσε λίγα μαξιλάρια σε παρόμοιο στυλ με τον καναπέ ή και ένα ριχτάρι για extra στυλ!

Δες επίσης: 5 Ιδέες για να διακοσμήσεις όμορφα το σαλόνι με κεριά!

7. Καναπές με ιδιαίτερα μαξιλάρια που γίνεται και κρεβάτι!

ιδιαίτερος καναπές

ιδιαίτερος καναπές

καθιστικό

καθιστικό

Δες επίσης: 5 Ιδέες για να διακοσμήσεις ένα μοντέρνο industrial σαλόνι!

Για το τέλος έχουμε μια μοναδική πρόταση, ένα σχέδιο καναπέ πολύ ιδιαίτερο. Πρόκειται για έναν ασυνήθιστο καναπέ-κρεβάτι με ημιστρόγγυλα μαξιλάρια που μπορείς να διαμορφώσεις όπως θες εσύ. Αφαιρώντας τα εντελώς θα έχεις δημιουργήσει αρκετό χώρο έτσι ώστε να μετατρέψεις το έπιπλο σε κρεβάτι. Επιπλέον, κάτω από τα καθίσματα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss