7 Όμορφες Ιδέες για μίνιμαλ τατουάζ! | ediva.gr

]]>

Έχεις αποφασίσει ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις τατουάζ, αλλά δεν ξέρεις τι; Το μόνο που ξέρεις είναι ότι θέλεις να είναι minimal και διακριτικό, ώστε να μην πιάνει πολύ χώρο στο σώμα σου. Φυσικά, οι επιλογές είναι ατελείωτες, είτε θέλεις να είναι στο χέρι, στην πλάτη, στο λαιμό, στον αστράγαλο είτε οπουδήποτε αλλού. Εξάλλου, ένα σημείο του σώματος δεν είναι ποτέ απαγορευτικό για ένα όμορφο και κομψό τατουάζ. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις μια λίστα με 7 όμορφες ιδέες για μίνιμαλ τατουάζ!
Τι τατουάζ να κάνεις εάν θέλεις να είναι διακριτικό;
1. Μίνιμαλ τατουάζ με φίδι
*/
]]>

Μπορεί να έχεις δει αρκετές φορές το κλασικό τατουάζ με φίδι, αλλά δεν παύει να είναι όμορφο. Ειδικά, εάν το κάνεις στο σωστό μέγεθος, πίστεψε με, θα σε ξετρελάνει. Μπορείς να αναβαθμίσεις το τατουάζ σου και αντί για μαύρο, να προσθέσεις κάποιο χρώμα, όπως κόκκινο.
Δες επίσης: 10 Ιδέες για ένα μικρό τατουάζ με μεγάλη σημασία
2. Τατουάζ με μία λέξη
*/
]]>

Μια ακόμη πολύ κομψή και διακριτική επιλογή είναι να κάνεις τατουάζ μια λέξη, που σημαίνει πολλά για εσένα. Μπορείς να το κάνεις πιο καλλιτεχνικό, χρησιμοποιώντας καλλιγραφικά γράμματα ή πιο minimal, με μια απλή γραμματοσειρά. Κάποια όμορφα σημεία για αυτό το είδος είναι στα πλευρά ή στο πάνω μέρος το χεριού.
Δες επίσης: 29 Καλοκαιρινά σχέδια για τατουάζ που πρέπει να δεις!

3. Μίνιμαλ τατουάζ με φράση
*/
]]>

Εκτός από μια λέξη, μπορεί και μια ολόκληρη φράση να φαίνεται, εξίσου, όμορφη και εντυπωσιακή. Προτίμησε να είναι μικρό σε μέγεθος, ώστε να μην το παρακάνεις. Διάλεξε μια φράση, που σε αντιπροσωπεύει και μην το σκέφτεσαι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το σωστό σημείο. Για παράδειγμα, μπορείς να το κάνεις στον καρπό ή κάτω από το στήθος.
Δες επίσης: 6 Στυλ για μοντέρνα τατουάζ το 2020
4. Tattoo με νούμερα
*/
]]>

Μπορεί μια ημερομηνία για εσένα, να σημαίνει πολλά. Συνεπώς, γιατί να μην την καταγράψεις πάνω σου με ένα διακριτικό τατουάζ; Επιπλέον, πολύ όμορφα σημεία, που μπορείς να το κάνεις είναι στα δάχτυλα ή εξωτερικά του μπράτσου, πάνω από τον αγκώνα.

]]>

Δες επίσης: 6 Πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν κάνεις τατουάζ!
5. Τατουάζ για κατοικίδια
*/
]]>

Εάν έχεις κατοικίδιο, τι πιο όμορφο από το να “κλειδώσεις” την αγάπη σου με ένα τατουάζ για το ζωάκι σου; Υπάρχουν αμέτρητες ιδέες για μίνιμαλ τατουάζ για κατοικίδια, που είναι πραγματικά πανέμορφα. Για παράδειγμα, το συγκεκριμένο tattoo, μπορεί να δείχνει το περίγραμμα των αφτιών ή κάτι συγκεκριμένο, που σου το θυμίζει. Εξάλλου, ό,τι και να κάνεις, θα είναι πανέμορφο!
Δες επίσης: 21 Μοναδικά γυναικεία τατουάζ στο λαιμό!
6. Τατουάζ με γραμμές
*/
]]>

Πρόκειται για μια από τις πιο μοντέρνες επιλογές για τατουάζ. Πλέον, τα πιο αφηρημένα σχέδια με γραμμές αποτελούν και τα πιο ιδιαίτερα tattoo. Μπορείς να κάνεις δύο πρόσωπα, που ενώνονται μεταξύ τους. Επίσης, μια ακόμα, όμορφη ιδέα είναι με απλές γραμμές να σχηματίσεις έναν πλανήτη. Όπως και να έχει, υπάρχουν ατελείωτες επιλογές για αυτή την εκδοχή.

Δες επίσης: 20 Υπέροχα τατουάζ για την πλάτη!
7. Μίνιμαλ tattoo με ήλιο
*/
]]>

Δες επίσης: 25 Γυναικεία τατουάζ για τον αγκώνα!
Όπως και με το κλασικό φεγγάρι, έτσι και ο ήλιος είναι σήμα κατατεθέν για τα minimal tattoo. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δεν είναι και όμορφο και διακριτικό. Ειδικότερα, πάνω στα πλευρά, ή στο εξωτερικό του μπράτσου, αυτό το σχέδιο ταιριάζει απίστευτα και σίγουρα θα σε ενθουσιάσει.

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss