9 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Έντονοι ρυθμοί

Κριός

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας αναδεικνύει τα προσόντα σου, ενώ σε φέρνει κοντά σε άτομα που έχουν όλη την καλή θέληση να σε βοηθήσουν. Μάλιστα, μπορεί να πετύχεις «με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια», συνδυάζοντας τη διασκέδασή σου με μια επωφελή πρόταση ή συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη ανεβάζει την ψυχολογία σου στα ύψη και σε ωθεί να «τα δώσεις όλα», κερδίζοντας τις εντυπώσεις στο γιορτινό τραπέζι ή τις… πίστες! Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι κάθε διατροφικό σου πρόγραμμα πάει… περίπατο. Επιπλέον, πρόσεξε, μήπως η εμφανής προτίμησή σου προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο εγείρει ανταγωνισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας συμβάλλει στη διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου, ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις ένα άτομο με ισχυρές «άκρες», που θα σε βοηθήσει σε πολλές από τις υποθέσεις σου, άμεσα ή στο μέλλον. Κι επειδή επικοινωνιακά είσαι σε φουλ φόρμα, η κινητικότητά σου θα αποδώσει καρπούς σε πολλά επίπεδα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας ευνοεί τόσο τις επαγγελματικές ή κοινωνικές σου δραστηριότητες, όσο και τα οικονομικά σου, πάψε, λοιπόν, να γκρινιάζεις ή να μεμψιμοιρείς και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Ίσως, μάλιστα, λάβεις και μια διάκριση ή ένα «μπόνους». Παράλληλα, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη τονίζει τη φυσική σου παρουσία και αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως, μάλιστα, πάρεις το «πράσινο φως» για ένα νέο ξεκίνημα, με την υποστήριξη κάποιου που «σε πάει». Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι εύκολα οι συμπάθειες μπορούν να γυρίσουν σε αντιπάθειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν αντιμετωπίζεις το οποιοδήποτε πρόβλημα, δεν έχεις παρά να το εξομολογηθείς σε ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου, αφού θα κάνει το παν για να βρεθεί μια λύση. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις κι εσύ κάποια διαφωτιστικά μυστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας αλλάζει προς το καλύτερο τα δεδομένα στις συνεργασίες σου, ενώ είναι πιθανό να ενημερωθείς για τα τεκταινόμενα στο περιβάλλον σου. Επιπλέον, αν θες να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη από φίλο/η ή γνωστό/η, κάνε το σήμερα, που οι δημόσιες σχέσεις σου βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να «τα δώσεις όλα», προκειμένου να εντυπωσιάσεις τους άλλους, αλλά και να βγάλεις από μέσα σου ό,τι σε «πνίγει»! Επιπλέον, ίσως σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας, η οποία, μάλιστα, φαίνεται να υποκρύπτει κι ένα πιο προσωπικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας αναδεικνύει τις δημιουργικές εμπνεύσεις σου, αλλά και τη διάθεσή σου να «παίξεις» με πρόσωπα και καταστάσεις, δίνοντας μια πιο ζωηρή νότα στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά σου. Παράλληλα, μπορεί να έχεις καλά νέα για ένα εργασιακό θέμα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να διασκεδάσεις «μέχρι τελικής πτώσεως! Επιπλέον, θα συμβάλλει στο να περάσεις καλύτερα, έστω κι αν προς στιγμή η «ευγενής άμιλλα» πάρει πιο ανταγωνιστικές διαστάσεις. Αν, μάλιστα, έχεις παιδιά, το πιθανότερο είναι να θορυβηθείς από μια «σκανταλιά» τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου απέναντί τους. Ακόμα, σε καλεί να διαμορφώσεις ένα διασκεδαστικό περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου, αλλά μη μπλέξεις με τα περιουσιακά, γιατί θα εκδηλωθούν αντιζηλίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε ευνοεί σε εργασιακά και οικονομικά θέματα, ιδίως μέσα από πληροφορίες και βοήθειες που θα λάβεις από τους άλλους. Αν, λοιπόν, επιθυμείς κάτι, απλά, διάδωσέ το! Επιπλέον, είναι μια καλή μέρα για να κλείσεις μια συνεργασία, αλλά και για να κινηθείς στο διαδίκτυο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss