7 items αρκούν για να δημιουργήσεις την πιο κομψή φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα

Είναι τα staples που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου.

Μπορεί σε αυτήν τη φάση να είσαι ακόμη με το κοντομάνικο και δειλά-δειλά να βγάζεις τα denim παντελόνια από την ντουλάπα σου, όμως δε θα αργήσει ο καιρός που η θερμοκρασία θα επιβάλει να φοράς πανωφόρια και πιο χοντρά ρούχα. Ναι, η νέα σεζόν είναι προ των πυλών και σίγουρα πρέπει να αρχίζεις να προετοιμάζεσαι.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι τώρα είναι η στιγμή να οργανώσεις τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου, ώστε να έχεις πανέτοιμους τους stylish συνδυασμούς για τα πρώτα κρύα. Δε χρειάζεται αμέσως να σπεύσεις να επενδύσεις στις νέες τάσεις που έχουν ήδη παρουσιάσει οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-2021.

Αυτό που πρέπει σε πρώτη φάση να κάνεις είναι να ελέγξεις αν ήδη έχεις τα staples της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας, όπως στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery. Γιατί πέρα από τα νέα trends που προκύπτουν κάθε σεζόν (και στα οποία έχεις δικαίωμα να επενδύσεις), υπάρχουν ορισμένα all-time classic κομμάτια, που μπορείς να φοράς ξανά και ξανά και που δείχνουν κάθε χρόνο επίκαιρα.

Τι περιέχει, λοιπόν, μια κλασική φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα; Πανωφόρια που ενδείκνυνται για τα πρωτοβρόχια, άνετα παντελόνια και παπούτσια που φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ, statement αξεσουάρ και λεπτομέρειες που δεν πρόκειται ποτέ να ξεθωριάσουν όσα χρόνια κι αν περάσουν. Εσύ μπορείς να αντισταθείς σε αυτά;

Διάβασε ακόμα: 10 νέοι τρόποι να φορέσεις το puff sleeve trend αυτό το φθινόπωρο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss