7 items που φορούν οι πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο αυτή την περίοδο

Όλα όσα πρέπει να προσθέσεις αυτή τη σεζόν στην γκαρνταρόμπα σου.

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης τεχνολογίας είτε αυτό μας αρέσει είτε όχι. Σε καθημερινή βάση, οι περισσότερες από εμάς αφιερώνουν αρκετό από τον χρόνο τους στα social media και στο scroll-άρισμα. Πλέον έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τι φόρεσαν οι αγαπημένες μας celebrities, να μάθουμε fashion news και να ενημερωθούμε πρώτες για όλες τις νέες μεγάλες τάσεις της μόδας, με λίγα μόνο κλικ. Ναι, τόσο απλά.

Το Instagram έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια και αποτελεί ένα από τα πιο συχνά μέρη στα οποία ανατρέχουμε για έμπνευση σε θέματα μόδας. Μην ξεχνάς πως όλα τα top models και οι μεγαλύτερες fashion influencers φροντίζουν να ανενεώνουν συχνά τα προφίλ τους, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες, που ξεχειλίζουν στυλ.

Με μια ματιά λοιπόν στο δημοσιευμένο φωτογραφικό υλικό των πιο κομψών γυναικών του πλανήτη, ήρθαμε στο εξής συμπέρασμα: υπάρχουν 7 κομμάτια-κλειδιά που όλα τα fashion victims έχουν αυτή τη στιγμή στην γκαρνταρόμπα τους και τα ενσωματώνουν στα καθημερινά τους looks. Ποιά είναι άραγε αυτά; Θα μάθεις σε πολύ πολύ λίγο. Εμείς το μόνο που θα σου πούμε για την ώρα είναι πως τα παλτό έχουν φέτος την τιμητική τους. 

Στην gallery που ακολουθεί θα ανακαλύψεις όλα τα must-have αυτής της περίοδου ώστε να τα εντάξεις άμεσα στα outfits σου.

Δες επίσης: H νέα εκδοχή του trend με τους τονισμένους ώμους είναι ακαταμάχητη

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @doses_of_style

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss