7 Μαρτίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Καλείσαι να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου και σίγουρα η καλή ψυχολογία είναι το πρώτο «σκαλί» για να φθάσεις στην ευεξία σου, μην ακούς όμως αυτά που σε συμβουλεύουν κάποιοι, αφού μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε φέρνει σε επαφή με μια «ανώτερη δύναμη», που σίγουρα… ξέρει πολλά περισσότερα!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Διευρύνεται ο κοινωνικός κύκλος σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά «μαζέψεις» γύρω σου κάποιους/ες που επιδιώκουν να σε εκμεταλλευτούν, ίσως μάλιστα να πληρώσεις το… τίμημα της εμπιστοσύνης σου σε άτομα, που χρησιμοποιούν την συλλογικότητα για να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα! Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε ωθεί να «ρομαντζάρεις» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε θέλει «στις επάλξεις», αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα ζητήματα, με την επιτυχημένη διεκπεραίωσή τους να εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από την δυνατότητά σου να «διαβάζεις» τα αφερέγγυα άτομα, αφού θα συναντήσεις πολλά τέτοια στο διάβα σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε βάζει να κάνεις ουτοπικά σχέδια.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο επικοινωνιακό, ίσως μάλιστα να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, υπάρχει ωστόσο ένα σοβαρό ενδεχόμενο αποπροσανατολισμού ή μιας λανθασμένης εκτίμησης που θα σου στοιχίσει σε χρόνο και χρήμα. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σου προσφέρει μια οδό «διαφυγής» μέσα από καλλιτεχνικά δρώμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να επηρεάζει τα οικονομικά σου, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα εξαπάτησης, ενώ ότι αγοράσεις σήμερα ενδέχεται να κλαπεί στο μέλλον. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει επιρρεπή στο να κυνηγάς «χίμαιρες», θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό εκ μέρους σου να προσφέρεις εκεί που έχουν ανάγκη, αφήνοντας τα «μεγαλεία» για αργότερα!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύς στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τίποτα όμως δεν εγγυάται ότι όλα είναι όπως φαίνονται γι’ αυτό μην δίνεις σημασία σε υποσχέσεις και «ταξίματα». Αντίθετα, είναι πιθανό να πέσεις πάνω σε άτομα που λένε πολλά και πράττουν… άλλα, ίσως μάλιστα εκ του πονηρού!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Υπάρχουν μπερδέματα και ακυρώσεις στα εργασιακά σου και δεν είναι σκόπιμο να «φορτσάρεις» για το οτιδήποτε, αφού το αποτέλεσμα θα είναι μια τρύπα στο νερό! Για να μην πέσεις λοιπόν θύμα των καταστάσεων, «άκου» την φωνή της διαίσθησής σου! Επίσης, αν υπάρξουν ενοχλήσεις στην υγεία σου, ζήτα και μια δεύτερη γνώμη.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, όση… ευτυχία όμως κι αν νοιώσεις, έχε σε μια άκρη του μυαλού σου το ότι κάποια πράγματα δείχνουν ιδανικά αλλά στην πραγματικότητα… δεν είναι έτσι! Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα βάζει στο πλάνο και μια απιστία, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή να σε στείλει «εκτός έδρας», εδώ είναι όμως που ισχύει το «όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια»! Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα ρίχνει ομίχλη σε περιουσιακά ζητήματα, ενώ σου εφιστά την προσοχή και για ένα ενδεχόμενο κλοπής στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Αυξάνονται οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, που όμως δεν είναι απαραίτητα όλες σημαντικές, γι’ αυτό προσπάθησε να ιεραρχήσεις τα πράγματα. Μην εμπιστεύεσαι δε, άτομα που «πλασάρονται» ως ειδικοί επί ενός θέματος, ενώ στην πραγματικότητα δεν… σκαμπάζουν γρι! Επιπλέον, θα προκύψουν ακυρώσεις ραντεβού και εξαφανίσεις αντικειμένων ή αρχείων.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει οικονομικά θέματα, ίσως μάλιστα να πιστέψεις ότι βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική επιτυχία ή να «ξανοιχτείς» με αγορές, ωστόσο, ο οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου, αφού γύρω σου περιφέρονται κάθε λογής… απατεώνες! Επιπλέον, θα θελήσεις να προσφέρεις σε άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου γίνεσαι πιο «εκμεταλλεύσιμος/η» και ευάλωτος/η συναισθηματικά και το πρόβλημα δεν είναι τόσο με τους δικούς σου ανθρώπους ή με αυτούς/ες που έχουν πράγματι ανάγκη συμπαράστασης και προστασίας όσο με εκείνους/ες που στοχεύουν στην εξαπάτησή σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να αποκρύψεις οτιδήποτε δεν σε… συμφέρει!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss