7 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Λέοντα σε βοηθά να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, όση… ευτυχία όμως κι αν νοιώσεις, έχε σε μια άκρη του μυαλού σου το ότι κάποια πράγματα δείχνουν ιδανικά, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι! Παράλληλα, καλείσαι να δώσεις σημασία σε θέματα που αφορούν στην υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή να σε στείλει «εκτός έδρας», αν όμως αναμιχθούν στις υποθέσεις σου φίλοι/ες και γνωστοί/ες, να ξέρεις ότι τα πράγματα θα… μπερδευτούν περισσότερο, γι’ αυτό δράσε μόνος/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Λέοντα εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, που όμως δεν είναι απαραίτητα όλες σημαντικές, γι’ αυτό προσπάθησε να ιεραρχήσεις τα πράγματα και κυρίως να μην κυνηγάς «χίμαιρες». Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε πιέζει να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Λέοντα αναδεικνύει οικονομικά θέματα, ίσως, μάλιστα, πιστέψεις ότι βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική επιτυχία ή να «ξανοιχτείς» με αγορές, ωστόσο, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου, αφού γύρω σου περιφέρονται κάθε λογής… απατεώνες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου γίνεσαι πιο «εκμεταλλεύσιμος/η» και ευάλωτος/η συναισθηματικά, έτσι, λοιπόν, ο ενεργός Ποσειδώνας θα βρει ελεύθερο το… πεδίο δράσης για να υποστείς κάποιες οικονομικές απώλειες, ύστερα από ένα λάθος σου ή μια απάτη σε βάρος σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και τη διατροφή σου και σίγουρα η καλή ψυχολογία είναι το πρώτο «σκαλί» για να φθάσεις στην ευεξία σου, μην ακούς όμως αυτά που σε συμβουλεύουν κάποιοι, αφού μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, πρόσεξε όμως, μήπως τελικά «μαζέψεις» γύρω σου άτομα που επιδιώκουν να σε εκμεταλλευτούν ή «πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες»! Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο δεν αποκλείεται να σου «ξεφουρνίσει» μια έκτακτη εργασία, που θα σε αναγκάσει να απομονωθείς για λίγο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Λέοντα σε θέλει «στις επάλξεις», αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα ζητήματα, με την επιτυχημένη διεκπεραίωσή τους να εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από τη δυνατότητά σου να «διαβάζεις» τα αφερέγγυα άτομα, αφού θα συναντήσεις πολλά τέτοια στο διάβα σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η, ίσως, μάλιστα, ταξιδέψεις ή έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού, υπάρχει ωστόσο ένα σοβαρό ενδεχόμενο αποπροσανατολισμού ή μιας λανθασμένης εκτίμησης που θα σου στοιχίσει σε χρόνο και χρήμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στον Λέοντα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος για τη συνέχεια, κάνοντας μια έρευνα αγοράς ή συλλέγοντας τις κατάλληλες πληροφορίες, μέχρι… εκεί όμως, αφού ό,τι πάρεις σήμερα ενδέχεται να… κλαπεί στο μέλλον. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε πιέζει να διευθετήσεις ένα νομικό ζήτημα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τίποτα όμως δεν εγγυάται ότι όλα είναι όπως φαίνονται, γι’ αυτό μη δίνεις σημασία σε υποσχέσεις και «ταξίματα». Αντίθετα, είναι πιθανό να πέσεις πάνω σε άτομα που λένε πολλά και πράττουν… άλλα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Λέοντα αναδεικνύει πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και σε «φορτώνει» με επιπρόσθετες εργασίες. Για να μην πέσεις όμως θύμα των καταστάσεων ή μιας ασύμφορης συνεργασίας, «άκου» τη φωνή της διαίσθησής σου! Επιπλέον, μια δημιουργική έμπνευσή σου θα πάρει «σάρκα και οστά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss