7 Συμβουλές μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 50 | ediva.gr

]]>

Όποια και να είναι η ηλικία μιας γυναίκα το σίγουρο είναι πως δεν σημαίνει πως πρέπει να παραμελεί τον εαυτό της. Κάθε γυναίκα αξίζει να νιώθει όμορφη σε όποια φάση της ζωής της και να βρίσκεται. Ιδιαίτερα ο τομέας του μακιγιάζ, είναι πολύ σημαντικός και καθοριστικός, τόσο για την εμφάνιση όσο και για την ψυχολογία της. Αν έχεις περάσει τα 50, σίγουρα έχεις παρατηρήσει ήδη αλλαγές τόσο στην επιδερμίδα σου όσο και στον τρόπο που εκείνη αντιδρά σε διάφορα προϊόντα. Οι αλλαγές αυτές είναι απόλυτα φυσικές, αλλά θέλουν προσοχή και ιδιαίτερη μεταχείριση. Συνέχισε να διαβάζεις, λοιπόν, γιατί εδώ θα βρεις 7 συμβουλές μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 50
Πως να βάφεσαι αν έχεις ώριμη επιδερμίδα
Δώσε προσοχή στην προετοιμασία
Makeup artists και δερματολόγοι δεν παραλείπουν να τονίζουν πως η προετοιμασία είναι το πιο σημαντικό βήμα κάθε μακιγιάζ. Αν θέλεις, λοιπόν, μια επιδερμίδα που λάμπει από υγεία πρέπει πάντα να την διατηρείς ενυδατωμένη. Μετά την ενυδάτωση, καθοριστικό ρόλο παίζει επίσης και το primer, το οποίο δημιουργεί έναν όμορφο σταθερό “καμβά”, έτοιμο να δεχτεί το μακιγιάζ. Στην επιλογή του primer σου να έχεις πάντα στο μυαλό σου πως πρέπει επίσης να είναι ενυδατικό. Αν συμπεριλάβεις αυτά τα βήματα στην ρουτίνα σου θα αποφύγεις το makeup να κάθεται πάνω σε ρυτίδες, το μακιγιάζ σου θα διαρκεί όλη μέρα, ενώ η βάση σου θα είναι λαμπερή και θα φαίνεται υγιής.
Δες επίσης: 5 Μύθοι μακιγιάζ που ακόμη πιστεύουμε
Μην υπερβάλλεις με την ποσότητα
Το ξέρω πως πάντα θέλεις να πάρεις το foundation σου, να απλώσεις μια γενναιόδωρη ποσότητα και να ξεχάσεις την ύπαρξη οποιασδήποτε ατέλειας. Αλλά, με αυτόν τον τρόπο, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να βαρύνεις το δέρμα σου και να τονίσεις τους πόρους και τις ρυτίδες σου. Αντιθέτως, αν απλώσεις ένα λεπτό στρώμα makeup σε υγρή μορφή, χρησιμοποιώντας ένα κατάλληλο πινέλο, το αποτέλεσμα θα μοιάζει πολύ φυσικό και ανάλαφρο.

Δες επίσης: Τα 6 καλύτερα αδιάβροχα makeup της αγοράς!
Δώσε στα μάτια σου την προσοχή που χρειάζον …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss