7 Tips για να παραμένεις φροντισμένη! | ediva.gr

]]>

Η εποχή του καλοκαιριού συγκεκριμένη εποχή είναι σίγουρα στην καρδιά όλων μας για πληθώρα διαφορετικών λόγων.  Είναι η περίοδος να κάνουμε ένα διάλειμμα από την ένταση της καθημερινής ζωής και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Κάτι από το οποίο, όμως, δεν μπορούμε ποτέ να κάνουμε διάλειμμα είναι η περιποίησή μας. Ό,τι εποχή και να είναι η φροντίδα και η ομορφιά είναι κάτι που απλά δεν γίνεται να βγει από το “πρόγραμμα”, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για τους καλοκαιρινούς μήνες.  Ως γνωστόν, η ζέστη είναι συνώνυμο του καλοκαιριού, πράγμα που σημαίνει πως η ρουτίνα μας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερη. Σίγουρα, προκύπτουν πολλές ανάγκες και η ρουτίνα μας πρέπει να είναι προσαρμοσμένη σε εκείνες.
Ο ήλιος μπορεί να είναι αληθινός μπελάς, πέρα από τις ευεργετικές του ιδιότητες, γι’αυτό και η προσοχή μας πρέπει να είναι μεγάλη. Αυτό είναι παρ’όλα αυτά ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να σε αγχώνει καθώς εδώ θα βρεις 7 tips για να παραμείνεις φροντισμένη όλο το καλοκαίρι!
Προσάρμοσε το μακιγιάζ των ματιών σου στον καιρό
Τα βλέφαρά σου είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα σημεία του σώματός σου. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητα, ενώ μπορούν να γίνουν πολύ λιπαρά, πράγμα που η ζέστη ευνοεί. Για τον λόγο αυτό, το καλοκαίρι θέλεις να αποφύγεις το βαρύ μακιγιάζ στα μάτια σου που μπορεί να καταστραφεί ή να καταλήξει να δείχνει αλλιώς από ό,τι θα ήθελες. Διάλεξε σκιές σε υγρή μορφή και αδιάβροχη μάσκαρα για το απόλυτο look, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για την διατήρησή του.
 Δες επίσης: Glowy makeup look: πώς να πετύχεις την απόλυτη τάση μακιγιάζ
Προστάτεψε τα χείλη σου
Ήξερες πως τα χείλη σου χρειάζονται και εκείνα SPF; Η απλή ενυδάτωση τους δεν είναι αρκετή εφόσον τα εκθέτεις διαρκώς στον ήλιο, αφού το δέρμα στην συγκεκριμένη περιοχή είναι ευαίσθητο. Διάλεξε ένα lip balm με SPF, για να προστατέψεις τα χείλη σου από την αφυδάτωση. Μην ξεχνάς να το απλώνεις συχνά για να μεγιστοποιήσεις …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss