7 top models που εκτόξευσαν την καριέρα τους χάρη σε ένα νέο hair look

Η αλλαγή που έμελλε να τις καθιερώσει στον χώρο του modeling…

Για να γίνει μία κοπέλα μοντέλο – ειδικά στις μέρες μας- δε χρειάζεται να είναι απαραίτητα όμορφη με την κλασική σημασία της έννοιας αυτής. Δεν είναι αναγκαίο να είναι ξανθιά με γαλανά μάτια και κολακευτικές γωνίες, ούτε να είναι οπωσδήποτε μελαχρινή με ζουμερά χείλη και εντυπωσιακό βλέμμα.

Τα πρότυπα- με το πέρασμα των ετών- έχουν αλλάξει στον χώρο του modeling με αποτέλεσμα να βλέπουμε πια το diversity που διαρκώς ακούμε. Κορίτσια με πολύ κοντά μαλλιά και ιδιαίτερη μύτη, ή με πολύ κατσαρά μαλλιά και στρογγυλεμένα πρόσωπα καταφέρνουν και κατακτούν μια θέση στη μόδα. Υπάρχει, όμως, κι ένας ακόμη παράγοντας που μπορεί να εδραιώσει και να απογειώσει, μάλιστα, μια γυναίκα στη βιομηχανία της μόδας. Ποιος είναι αυτός; Το hair look.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλά νέα μοντέλα να καθιερώνονται σε αυτόν τον – ομολογουμένως- ανταγωνιστικό χώρο χάρη σε ένα ανατρεπτικό κούρεμά τους ή στην αλλαγή που έκαναν στο χρώμα των μαλλιών τους. Μοντέλα με αδιάφορο, μεσαίου μήκους μαλλί απέκτησαν ξαφνικά ένα signature bob haircut και εκτοξεύθηκαν. Άλλες αποφάσισαν από κοκκινομάλλες να υιοθετήσουν ένα πλατινέ ξανθό μαλλί ή και το αντίστροφο και να δουν τις προτάσεις και το κασέ τους να εκτοξεύεται εν μία νυκτί.

Όλες αυτές τις γυναίκες, που χάρη σε ένα νέο hair look βρέθηκαν να είναι οι πλέον περιζήτητες στον χώρο της μόδας, θα τις βρεις στην παρακάτω gallery. Και θα καταλάβεις και μόνη σου ότι το «πριν» και το «μετά» έχουν μεγάλη διαφορά. Και, φυσικά, ότι η αλλαγή στην οποία προχώρησαν… πραγματικά άξιζε.

Διάβασε ακόμα: Η Kate Middleton υιοθέτησε ένα από τα πιο hot hair color trends της σεζόν

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss