7 Trendy φορέματα που θα λατρέψεις για τις διακοπές σου! | ediva.gr

]]>

Οι περίοδος των διακοπών έφτασε και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι καλοκαιρινές εξορμήσεις μας. Είναι η στιγμή να περιπλανηθούμε ξέγνοιστα στα δρομάκια ενός νησιού, να πιούμε κοκτέιλ κάνοντας ηλιοθεραπεία και φυσικά να ανανεώσουμε το instagram μας με καλύτερες φωτογραφίες μας. Όλα αυτά όμως, μας κάνουν να θέλουμε να δείχνουμε κομψές και στυλάτες και κάπου εδώ έρχεται η ανανέωση της ντουλάπας μας. Όταν μιλάμε για καλοκαίρι και διακοπές, φυσικά, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι τα φορέματα. Αν θέλεις να είσαι “μέσα στο θέμα” και να δείχνεις μοναδική συνέχισε να διαβάζεις για να βρεις 7 trendy φορέματα που θα λατρέψεις για τις διακοπές σου!
Τι στυλ φορέματος να βάλεις για να είσαι η πιο όμορφη εκδοχή σου αυτό το καλοκαίρι!

Ανάδειξε το σώμα σου
Τους καλοκαιρινούς μήνες οι θερμοκρασίες χτυπάνε κόκκινο, οπότε ένα μίνι φόρεμα με vintage στοιχεία είναι η κατάλληλη επιλογή. Πέρα από αυτό το πλεονέκτημα, σε βοηθά να αναδείξεις το σώμα σου και να δείχνεις σέξι και λαμπερή. Επίλεξε κάτι με παλ χρώματα και φλοράλ σχέδιο για να είσαι απόλυτα vintage. Ακόμα, μια λεπτομέρεια στο μπούστο, όπως στην φωτογραφία, θα “έδενε” όλα τα στοιχεία. Συνδύασέ το με μίνιμαλ κοσμήματα και μια μικρή τσάντα ώμου για το απόλυτο look.
Δες επίσης: 8 Φανταστικά mini φορέματα για όλη τη μέρα!

Ακολούθησε μια πιο κλασική γραμμή
Μην φοβάσαι να τολμήσεις κάτι πιο ασυνήθιστο στο ντύσιμό σου αυτό το καλοκαίρι, εντάσσοντας κλασικά στοιχεία στο στυλ σου. Μπορείς να αξιοποιήσεις στοιχεία και μοτίβα εμπνευσμένα από αρχαία Ελλάδα και να εναρμονίσεις τον πλούσιο πολιτισμό του τόπου μας με την αισθητική σου. Διάλεξε ένα φόρεμα με πιο αυστηρά κοψήματα και μοτίβα, όπως ο μαίανδρος για παράδειγμα, αν θέλεις να έχεις ένα πιο σοφιστικέ look.
Δες επίσης: 6 Φορέματα που θα φοράς όλο το Καλοκαίρι
Less is more και στα φορέματα
Less is more και στα φορέματα λοιπόν, που σημαίνει πως δεν χρειάζεται όλες σου οι επιλογές να είναι extra. Ένα απλό ριχτό φόρεμα μπορεί να σε αναδείξει υπέροχα, αν κινηθείς έξυπνα στα υπόλοιπα στοιχεία του outfit. Μία μεγάλη τσάντα, χρυσά κοσμήματα και έντονα γυαλιά ηλίου θα σου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss