7ο Run Together Athens powered by INTERSPORT & SAUCONY

Γέμισε με δρομείς και χαμόγελα το ΟΑΚΑ

Ένα φανταστικό δρομικό πρωινό, με πολλά χαμόγελα και θετική ενέργεια, ζήσαμε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο 7ο RUN TOGETHER ATHENS που πραγματοποιήθηκε στον αναβαθμισμένο χώρο του ΟΑΚΑ.
Ο πιο fun αγώνας της χρονιάς πρόσφερε όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους με τις εικόνες των εκατοντάδων ζευγαριών να τρέχουν ΜΑΖΙ και να τερματίζουν χέρι με χέρι, να αποτελεί κάτι μοναδικό που μόνο στο RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY μπορεί να το ζήσει κανείς.

Στο πιο εμβληματικό για τον αθλητισμό, σημείο της Αττικής, δρομείς από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στον πιο διασκεδαστικό αγώνα δρόμου και εκτόξευσαν στα ύψη τον ενθουσιασμό, ενώ στήριξαν τη δράση του Σωματείου «Τα Φιλαράκια Ελλάδας – BEST BUDIES GREECE».
Από την προθέρμανση ήταν διάχυτο το κέφι, με τον Γιώργο Ξηρό και την ομάδα του Studio One να ξεσηκώνει όλους τους παρευρισκόμενους.

Τα ζευγάρια των δρομέων μετά το ζέσταμα πήραν τη θέση τους στην εκκίνηση.

Γρήγοροι και καλοί αθλητές, αλλά και κάποιοι που έτρεξαν για πρώτη φορά ήταν ανάμεσα στους εκατοντάδες συμμετέχοντες που διένυσαν τα 3, τα 6 και τα 9χλμ. Πολλοί μαθητές από σχολεία της ευρύτερης περιοχής, οικογένειες, running teams, σωματεία αλλά και κόσμος από κάθε γωνιά της Αττικής έτρεξαν σε ζευγάρια και πλημμύρισαν τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.
Στη διαδρομή εθελοντές από το American College of Greece και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ καθοδηγούσαν και εμψύχωναν τους δρομείς ενώ οι διασώστες της Lifeguards Hellas παρείχαν πρώτες βοήθειες.
Οι τερματισμοί με τα χαμόγελα και τις αγκαλιές πρόσφε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss