8 γυναίκες πολιτικοί και ακτιβίστριες που θέλησαν να περάσουν κάποιο μήνυμα μέσα από τη μόδα

Αποτελούν τα μεγαλύτερα fashion icons σήμερα!

Η ιδέα πως η μόδα και η πολιτική συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο είναι αναμφισβήτητη, καθώς τα ρούχα χρησιμοποιούνται συνεχώς για να στείλουν κάποια μηνύματα. Πρόκειται για κάτι πολύ μεγαλύτερο από απλά σύνολα: τα χρώματα των κοστουμιών που διάλεξε η πρώην υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Hillary Clinton, ήταν ενδεικτικά για να αποδώσει φόρο τιμής σε ιστορικά κινήματα ή για να σχολιάσει διακριτικά ένα τρέχον θέμα. Η πρώτη Αφροαμερικανίδα πρώτη κυρία, Michelle Obama, ήταν επίσης μονίμως στο επίκεντρο για τις στυλιστικές της επιλογές. Είχε επίσης εκφράσει την αγάπη της για την υπεράσπιση των νέων ταλέντων και είχε δείξει την αγάπη της στις τέχνες.

Πιο πρόσφατα, η εκπρόσωπος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Alexandra Ocasio-Cortez, φόρεσε κάτι από τους σχεδιαστές BIPOC για το εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair. Η Cortez έχει εκφράσει την αντίληψη ότι οι γυναίκες στην πολιτική θα κρίνονται μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λόγω του τι φορούν, είτε πρόκειται για την πραγματική ζωή τους είτε για κάποια φωτογραφία τους που «παίζει» στα περιοδικά.

Όλες οι γυναίκες, οι οποίες είναι πολιτικοί ηγέτες και ακτιβίστριες από όλο τον κόσμο, δεν έχουν αποφύγει αυτήν την πραγματικότητα, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Πολλές από αυτές έχουν μιλήσει για το τι σημαίνει η μόδα και τα ρούχα που επιλέγουν να φορέσουν γι’ αυτές, είτε λόγω του πολιτιστικού υποβάθρου, της θρησκείας ή απλά του γούστου τους.

Συνέχισε στην γκαλερί παρακάτω για να μάθεις ποιες είναι οι 8 γυναίκες πολιτικοί και ακτιβίστριες που μίλησαν για το τι σημαίνει η μόδα γι’ αυτές:

Δες επίσης: Eπτά τάσεις στα πουλόβερ που μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα το 2021

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss