8 Ιδέες για καθημερινά χτενίσματα με κλάμερ!

Αν δεν έχεις χρόνο ή διάθεση να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου σε καθημερινή βάση, αλλά από την άλλη θέλεις να φαίνεσαι περιποιημένη, αυτό το άρθρο είναι για σένα! Έχω συγκεντρώσει για σένα τα πιο στυλάτα και εύκολα καθημερινά χτενίσματα με κλάμερ.

Είναι ένα αξεσουάρ που όλες έχουμε σε κάποιο σχέδιο ή μέγεθος σε κάποιο συρτάρι του σπιτιού μας. Είτε θες να ετοιμάσεις ένα εύκολο look για τη δουλειά, είτε να φαίνεσαι προσεγμένη σε μια online συνάντηση, είτε απλά θες να πειραματιστείς, σου έχω τις τοπ τάσεις για χτενίσματα με κλάμερ!

Φτιάξε στο σπίτι γρήγορα hairstyles με κλάμερ!

1. Χαλαρός ψηλός κότσος με κλάμερ

Μάζεψε τα μαλλιά σου σε έναν χαλαρό, ατιμέλητο κότσο πολύ ψηλά στο κέντρο του κεφαλιού. Έπειτα, πιάσε τα με ένα κλάμερ, προσέχοντας να αφήνεις μικρά τουφάκια να “πετάνε”. Αυτό το χτένισμα το φτιάχνεις σε 1′ και είναι ιδανικό αν δεν έχεις προλάβει να λουστείς.

Δες επίσης: 5 Όμορφα και εύκολα γυναικεία χτενίσματα για το 2021!

2. Διπλός κότσος με μικρά κλάμερ

διπλός κότσος με μικρά κλάμερ για διακόσμηση

Τα γνωστά και αγαπημένα double buns! Χωρίζεις τα μαλλιά σου στη μέση, προσέχοντας να έχεις μια ίσια χωρίστρα, στη μέση, μέχρι πίσω. Φτιάχνεις 2 μικρούς κότσους δεξιά και αριστερά. Ολοκληρώνεις διακοσμώντας γύρω γύρω κάθε κότσο με μικρά χρωματιστά κλαμεράκια.

3. Πλεξούδα διακοσμημένη με μεγάλο κλάμερ

πλεξούδα διακοσμημένη με μεγάλο κλάμερ

πλεξούδα διακοσμημένη με μεγάλο κλάμερ

Φτιάχνεις όποιο είδος πλεξούδας σου αρέσει, αρκετά χαλαρό, χωρίς λακ και ιδιαίτερο στυλιζάρισμα. Είτε γαλλική, είτε απλή, είτε ψαροκόκκαλο. Παίρνεις ένα λεπτό χτενάκι και “τραβάς” επίτηδες μερικές λεπτές τουφίτσες ώστε να πέφτουν γύρω γύρω και καλά τυχαία! Βάζεις ένα μεγάλο κλάμερ με χάντρες ή πέρλες στο κέντρο της πλεξούδας που το αναδεικνύει.

4. Μισά πάνω μισά κάτω, σπαστά, με κλάμερ

χτένισμα με σπαστά μαλλιά και μια τούφα προς τα πίσω με κλάμερ

χτένισμα με σπαστά μαλλιά και μια τούφα προς τα πίσω με κλάμερ

Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για όσες έχουμε μακριά μαλλιά! Κάνεις αρχικά ένα ελαφρύ σπάσιμο στα μαλλιά με την πρέσα. Μετά, παίρνεις μια μεγάλη τούφα από δεξιά και μία από αριστερά από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού σου. Τις τραβάς πίσω και αφού κάνεις ένα στριφογύρισμα μεταξύ τους, τις ενώνεις με ένα μεσαίου μεγέθους κλάμερ.

Δες επίσης: 6 Πανεύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά!

5. Απλό πιάσιμο με μεγάλο κλάμερ

απλό πιάσιμο μαλλιών με μεγάλο κλάμερ

απλό πιάσιμο μαλλιών με μεγάλο κλάμερ

Το πιο απλό χτένισμα με κλάμερ. Πιάνεις αρχικά χαμηλά με ένα λαστιχάκι όλα σου τα μαλλιά πίσω. Έπειτα παίρνεις την κοτσίδα που ήδη έφτιαξες και την τραβάς πιο ψηλά, όπου και την πιάνεις με το μεγάλο κλάμερ. Αν έχεις φράντζα ή αφέλειες αυτό το χτένισμα πρέπει να το δοκιμάσεις!

Δες επίσης: 5 Κομψά χτενίσματα αν έχεις κούρεμα με φράντζα!

6. Στριφογυριστός κότσος με κλάμερ

στριφογυριστός χαμηλός κότσος με κλάμερ

στριφογυριστός χαμηλός κότσος με κλάμερ

Ένα φανταστικό χτένισμα για τη δουλειά. Δίνει απίστευτο αέρα! Μάζεψε τα μαλλιά σου χαμηλή αλογοουρά με ένα λαστιχάκι. Μετά “στρίψε” την αλογοουρά συνεχόμενα και γύρνα την γύρω γύρω ώστε να σχηματιστεί ένας κύκλος. Τέλος, πιάσε το σημείο του τελειώματος με ένα κλάμερ μεσαίου ή μικρού μεγέθους!

7. Σγουρή χαμηλή αλογοουρά και κλάμερ

χτένισμα με σγουρή αλογοουρά και κλάμερ

χτένισμα με σγουρή αλογοουρά και κλάμερ

Ένα ακόμη απίστευτο hairstyle που ταιριάζει τέλεια με κοστούμι και επαγγελματικό look! Κάνεις μεγάλες μπούκλες σε όλα σου τα μαλλιά, αφήνοντας μπροστά 2 αφέλειες. Έπειτα “σπας” τις μπούκλες με μια χτένα, ώστε να γίνουν χαλαρές. Πιάνεις χαμηλά μια αλογοουρά με  λαστιχάκι και το καλύπτεις με μια τούφα μαλλιών. Στο τέλος βάζεις ένα στυλάτο κλάμερ ακριβώς στο σημείο του πιασίματος.

Δες επίσης: 10 Εύκολα και εντυπωσιακά χτενίσματα με κότσους!

8. Απλό τράβηγμα με μικρά κλάμερ

χτένισμα με μικρά κλάμερ δεξιά αριστερά

χτένισμα με μικρά κλάμερ δεξιά αριστερά

Τα απλά ίσως είναι και τα καλύτερα καμιά φορά! Πάρε μια λεπτή τουφίτσα από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού σου από κάθε πλευρά και τράβηξέ την προς τα πίσω. Πιάσε με ένα κλαμεράκι μικρού μεγέθους σε κάθε πλευρά. Φρόντισε τα τουφάκια να είναι το ίδιο χοντρά και στις 2 πλευρές και τα κλάμερ ίδια μεταξύ τους!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss