8 Καλύτερες γυναίκες influencers του Instagram!

Τα social media κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο έδαφος τα τελευταία χρόνια με επίκεντρο τις νεαρές ηλικίες. Θα σου δείξω οκτώ μοναδικές γυναίκες influencers του Instagram, για να δεις τα προφίλ τους και να ακολουθήσεις αυτές που σου κεντρίζουν περισσότερο το ενδιαφέρον. Δες εδω τι ειναι influencers!

Από κορίτσια που δηλώνουν λάτρεις του μακιγιάζ και της μόδας, μέχρι πιο εκκεντρικές γυναίκες που έχουν να πουν ή να δείξουν κάτι που θα συζητηθεί, όλες είναι εδώ για να τις γνωρίσεις καλύτερα.

8 Γυναίκες influencers του Instagram που πρέπει να δεις!

1. Nikkie De Jager – ”Nikkietutorials”

Η μοναδική αυτή influencer, ανεβάζει πολλές φωτογραφίες με εξωπραγματικό μακιγιάζ που θα καθηλώσει και τις πιο απαιτητικές γυναίκες. Διατηρεί επίσης κανάλι στο  You Tube, όπου έχει φανταστικά tutorials σχετικά με το μακιγιάζ.

2. Grace Bonney – ”designsponge”

ινσταγκραμ διακοσμηση προφιλ designsponge

ινσταγκραμ διακοσμηση προφιλ designsponge

Μια γυναίκα με άψογο γούστο στη διακόσμηση σε καλεί να ανακαλύψεις τάσεις και μυστικά γύρω από τη διακόσμηση. Με πάνω από 900,000 followers, θα δεις πως θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με τις μοναδικές φωτογραφίες της.

Μπορείς να δεις εδώ Τα καλύτερα DIY σχέδια νυχιών που είδαμε στο Instagram!

3. Lele Pons – ” lelepons”

ινσταγκραμ lele pons

ινσταγκραμ lele pons

Με πάνω από 21 εκατομμύρια followers, αυτή η πανέμορφη Λατίνα θα σου χαρίσει γέλιο και ξεγνοιασιά με τα αστεία βίντεο που δημιουργεί.

4. Bunny Meyer – ”grav3yardgirl”

instagram graveyardgirl

instagram graveyardgirl

Μια αμιγώς εκκεντρική προσωπικότητα, η Bunny Meyer, έγινε γνωστή λόγω των εμπειριών της με το παραφυσικό.Έχει επίσης λανσάρει τη δική της καμπάνια με καλλυντικά και πλέον μετράει πάνω από 2,5 εκατομμύρια followers.

Μπορείς να δεις ακόμα  Η Ελληνίδα youtuber που αξίζει να παρακολουθείς!

5. Huda Kattan – ”hudabeauty”

instagram huda kattan

instagram huda kattan

Εδώ θα βρεις εξαιρετικά βίντεο turorials με make up tips που θα σου λύσουν τα χέρια. Η Huda Kattan μετράει πάνω από 23 εκατομύρια followers και όχι άδικα.

6. Rosanna Pansino – ”rosannapansino”

rossana pansino instagram

rossana pansino instagram

Εξαιρετική ζαχαροπλάστρια που την ακολουθούν πάνω από 3 εκατομύρια followers για το μοναδικό της ταλέντο αλλά και τις τέλειες συνταγές της.

Μπορείς να δεις επίσης 4 Makeup artists που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram!

7. Justine Ezarik – ”ijustine”

instagram justine ezarik

instagram justine ezarik

Μια γυναίκα που αγαπάει τα βιντεοπαιχνίδια, τον καφέ και την τεχνολογία, Δεν χάνει ευκαιρία να ανεβάζει σχετικά post στο Instagram όπου την ακολουθούν πάνω από 1 εκατομμύριο followers.

8. Liza Koshy – ”lizakoshy”

instagram liza koshy

instagram liza koshy

Τα αστεία βιντεάκια που ανεβάζει η Liza Koshy, γίνονται viral λόγω του ατείρευτου γέλιου που βγάζουν αλλά και την πρωτοτυπίας τους. Την ακολουθούν πάνω από 15 εκατομμύρια followers.

Μπορείς να δεις εδώ 15+1 Tips για να έχεις περισσότερους followers στο Instagram!

Αυτές οι μοναδικές γυναίκες influencers του Instagram, έχουν κάτι να πουν είτε με τις γνώσεις τους,είτε με την προσωπικότητά τους. Γνώρισε τους και ακολούθησε αυτές που σου ταιριάζουν περισσότερο.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss