8 κρέμες ματιών για κάθε ανάγκη σου

Για αντιγήρανση, μαύρους κύκλους, πρηξίματα, ενυδάτωση… Τα έχουμε όλα!

Το skincare είναι νόμος εδώ στο beauty department και χαιρόμαστε πολύ που και εσύ μάς στέλνεις τις ερωτήσεις και απορίες σου μέσα από το Instagram account του Queen.gr! Φαίνεται πως σε ενδιαφέρει και φροντίζεις σχολαστικά την επιδερμίδα σου και μπράβο σου για αυτό. Μας ρώτησες, λοιπόν, αν μπορείς να φοράς την κρέμα προσώπου και στα μάτια και σου απαντήσαμε αναλυτικά (δες εδώ).

Η αλήθεια είναι ότι κάθε κρέμα προορίζεται για ένα συγκεκριμένο σημείο του προσώπου μας και στα μάτια μπορείς αυστηρά και μόνο να φοράς κρέμα ματιών. Βλέπεις, το δέρμα κάτω από τα μάτια δεν είναι όπως και στο υπόλοιπο πρόσωπο. Είναι πολύ λεπτό, πιο ευαίσθητο και πιο ξηρό, οπότε έχει ανάγκη από διαφορετική «μεταχείριση» και διαφορετικά προϊόντα σε σχέση με την υπόλοιπη επιδερμίδα του προσώπου.

Γι’ αυτό σκεφτήκαμε να σου προτείνουμε τις καλύτερες κρέμες ματιών που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά και ανταποκρίνονται σε πολλές διαφορετικές ανάγκες. Στην παρακάτω gallery, θα βρεις κρέμες ματιών για ενυδάτωση και λάμψη, για αντιγήρανση, για τις πρώτες λεπτές γραμμές και ρυτίδες, για καταπολέμηση των μαύρων κύκλων, για αντιμετώπιση του πρηξίματος και για σύσφιξη.

Τα μάτια είναι η περιοχή που μαρτυρά όλα όσα «κουβαλάς» πάνω σου. Μαρτυρούν την αϋπνία, την κούραση, το κλάμα (βλέπε πρήξιμο) και φυσικά την ηλικία σου. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι χρειάζεσαι και ειδική περιποίηση σε αυτό το απαιτητικό σημείο του προσώπου. Κάνε scroll, λοιπόν, δες τις προτάσεις μας και επίλεξε την κρέμα ματιών που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.

Διάβασε ακόμα: Όσα beauty rituals με «έσωσαν» στην καραντίνα και συνεχίζω μέχρι και σήμερα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss