8 Μοναδικοί συνδυασμοί ρούχων με παλτό!

Κάθε γυναίκα θέλει να ντύνεται με όμορφο τρόπο για να αναδεικνύει την προσωπικότητά της. Θα σου δείξω ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί ρούχων με παλτό ώστε να είσαι πάντα κομψή και γοητευτική σε κάθε σου έξοδο.

Το παλτό βρίσκεται σε κάθε ντουλάπα αφού τις ζεστές μέρες του χειμώνα προσδίδει ζεστασιά πρακτική αλλά και στο look σου. Παρακάτω θα δεις τρόπους για να κάνεις κομψούς αλλά και διαχρονικούς συνδυασμούς, ανάλογα το στυλ αλλά και την περίσταση στην οποία θα βρεθείς.

8 Υπέροχοι συνδυασμοί ρούχων με παλτό που πρέπει να δεις!

Μοντέρνοι συνδυασμοί ρούχων με παλτό

Φούστα δερμάτινη με παλτό

Η φούστα ταιριάζει άψογα με ένα παλτό και η δερμάτινη φούστα είναι must για κάθε μοντέρνα γυναίκα και συνδυάζεται τέλεια και με μακρύ αλλά και με πιο κοντό παλτό. Για πιο κομψό στυλ, επίλεξε μαύρη ή καφέ σκούρη φούστα που συνδυάζεται εύκολα με πολλά χρώματα.

Μπορείς να δεις εδώ Τα 6 γυναικεία παλτό που θα φορεθούν πιο πολύ φέτος!

Κοντό φόρεμα με παλτό

κοντό φόρεμα και παλτό

κοντό φόρεμα και παλτό

Για ένα σύγχρονο ντύσιμο που τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του, συνδύασε το κοντό σου φόρεμα με μακρύ παλτό και sneakers ή χαμηλά μποτάκια και θα είσαι πάντα καλοντυμένη και γοητευτική.

Sneakers και παλτό

παλτό και sneakers

παλτό και sneakers

Το παλτό συνδυάζεται άψογα με τα αγαπημένα σου sneakers, ειδικά σε λευκό και μαύρο χρώμα, τα οποία ταιριάζουν με πολλά χρώματα και ρούχα. Μπορείς να τα φορέσεις με τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι, με φούστα ή φόρεμα αλλά και με ολόσωμη φόρμα.

Μπορείς να δεις ακόμα Με τι να συνδυάσεις ένα μακρύ γυναικείο παλτό!

Over the knee boots με παλτόψηλές μπότες με παλτό

ψηλές μπότες με παλτό

Οι over the knee boots συνδυάζονται τέλεια με το αγαπημένο σου παλτό συνθέτοντας μια μοντέρνα και θηλυκή εικόνα που εντυπωσιάζει. Φόρεσε τα με ένα κολάν ή κολλητό τζιν παντελόνι,από το πρωί ως το βράδυ.

Διαχρονικοί συνδυασμοί ρούχων με παλτό

Τζιν παντελόνι και παλτό

τζιν παντελονι και παλτό

τζιν παντελονι και παλτό

Ο συνδυασμός του τζιν παντελονιού με ένα παλτό είναι από τους πιο διαχρονικούς και συνάμα πετυχημένους, καθώς μπορείς να τα φορέσεις με πολλές μπλούζες, πουκάμισα ζακέτες κ.α.

Ακόμα, μπορείς να παίξεις με τα παπούτσια ανάλογα την περίσταση, όπως μπότες, μποτίνια, γόβες ή sneakers.

Μπορείς να δεις εδώ Ποιο παλτό πρέπει να διαλέξεις ανάλογα με τον σωματότυπο σου!

Μαύρο κολάν και παλτόμαύρο κολάν και παλτό

μαύρο κολάν και παλτό

Το μαύρο κολάν δεν λείπει από καμιά γυναικεία ντουλάπα και μπορείς να το συνδυάζεις με όλα τα χρώματα παλτό. Φόρεσε το με τα αγαπημένα σου μποτίνια ή μπότες για απογευματινό look, με αθλητικά για το πρωί ή με μπότες αλλά και γόβες για βραδινή έξοδο.

Γόβες με παλτό

παλτό και γόβες

παλτό και γόβες

Οι γόβες ταιριάζουν τέλεια με το παλτό σου, καθώς έτσι η εικόνα σου αποκτάει περισσότερη θηλυκότητα. Συνδύασε τες με παντελόνι για πιο κλασικό στυλ, με φούστα η φόρεμα για βραδινό ή απογευματινό look.

Μπορείς να δεις επίσης 6 Τρόποι για να δώσεις στυλ στο παλτό σου με μία ζώνη!

Μαύρο δερμάτινο παντελόνι και παλτόπαντελόνι δερμάτινο και παλτό

παντελόνι δερμάτινο και παλτό

Το μαύρο δερμάτινο κολάν προσδίδει μια μοντέρνα νότα, αλλά παραμένει διαχρονικός ο συνδυασμός του με παλτό. Μπορείς να τα φορέσεις με sneakers για πιο αθλητικό στυλ ή με μπότες για πιο σικάτο. Οι γόβες εδώ θα ταίριαζαν τέλεια για ένα εντυπωσιακό βραδινό look.

Μπορείς να δεις ακόμα Ποια γυναικεία παλτό θα φορεθούν πολύ το 2021

Αυτοί οι μοναδικοί συνδυασμοί ρούχων με παλτό, θα σου δώσουν ιδέες για να αναβαθμίσεις το προσωπικό σου στυλ με κομψό και σικάτο τρόπο. Ακολούθησε αυτές που σου ταιριάζουν και σίγουρα θα εντυπωσιάζεις σε κάθε σου έξοδο.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss