8 φορές που η Rihanna φόρεσε τη συλλογή της καλύτερα από κάθε μοντέλο

Η διάσημη τραγουδίστρια αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το brand της.

Υπάρχουν πολλά είδωλα στο παγκόσμιο στερέωμα της showbiz. Γυναίκες που με την παρουσία τους στον χώρο έχουν καταφέρει να αλλάξουν μέχρι και τη βιομηχανία στην οποία βρίσκονται. Αυτές είναι που στη συνέχεια εκμεταλλευόμενες τη δουλειά και την επιτυχία τους αποφασίζουν να ασχοληθούν και με άλλους τομείς, που, ενώ αρχικά δεν έχουν καμία σχέση μαζί τους, τελικά, τους κάνουν κτήμα.

Μία από αυτές είναι και η Rihanna, η σταρ που σήμερα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ινδάλματα του καλλιτεχνικού χώρου. Τα πρώτα της βήματα αφορούσαν το τραγούδι και το modelling και τα πήγε εξαιρετικά και στα δύο. Τα τελευταία χρόνια, όμως, μία άλλη αγάπη βρέθηκε στη ζωή της: οι επιχειρήσεις.

Η Rihanna ίδρυσε το δικό της fashion house δίνοντας ένα από τα δικά της ονόματα, το «Fenty». Το brand λειτουργεί υπό το fashion group LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) και, έκτοτε, η τραγουδίστρια έγινε η πρώτη γυναίκα και η πρώτη μαύρη που προστέθηκε στο γκρουπ.

Τις δημιουργίες του brand έχουν αγαπήσει πολλές γυναίκες, ακόμα και celebrities, όμως, αυτό που οφείλουμε να παρατηρήσουμε είναι το πόσο υπέροχη δείχνει η Rihanna όταν τα φοράει. Φυσικά, η τραγουδίστρια είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κορίτσι με αναλογίες που εντυπωσιάζουν, αλλά πραγματικά η Riri αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση του brand της.

Στην παρακάτω gallery, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις φορές που η διάσημη τραγουδίστρια έχει φορέσει ρούχα της συλλογής της και μας έχει εντυπωσιάσει.

Δες επίσης: Το διαχρονικά απλό στυλ της κυρίας Aniston που σήμερα κλείνει τα 52

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss