8 χρωματιστά μανικιούρ αν βαρέθηκες τα ίδια μουντά βερνίκια

Το τελευταίο (πολύ!) καιρό η ζωή μας είναι ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο: δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά σχέδια, δεν μπορούμε να οργανώσουμε και πολλές εξόδους, ενώ η διαδρομή για πολλούς από εμάς από το σαλόνι στο υπονοδωμάτιο, δεν κρύβει και πολλές εκπλήξεις. 

Τα περιθώρια για να κάνεις κάτι διαφορετικό είναι πολύ λίγα και επειδή ακριβώς είναι τόσο λίγα, α) τα εκτιμούμε περισσότερο και β) η χαρά που μας δίνουν είναι πολύ μεγαλύτερη και μόνο αν βάψεις τα νύχια σου ένα διαφορετικό χρώμα από όλα όσα έχεις συνηθίσει, θα καταλάβεις τι εννοούμε και θα διαπιστώσεις ότι το σωστό (ή/και διαφορετικό) χρώμα στα νύχια λειτουργεί ως mood booster!

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά τέτοια μανικιούρ που έχουμε σκοπό να κάνουμε!

@heymichellelee

H διευθύντρια του αμερικάνικου Allure έχει τεράστια αδυναμία στο nail art και σχεδόν κάθε εβδομάδα στο προφίλ της στο instagram θα δεις μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για μανικιούρ. Μια από τις πιο πρόσφατες επιλογές της είναι αυτό εδώ το nail art με την πλάγια παστέλ γραμμή, ένα χρώμα για κάθε νύχι. 

@nailartbyqueene

Αν αγαπάς τα nude και η μετάβασή σου στο χρώμα θέλεις να είναι ήπια, μπορείς να κρατήσεις το nude βερνίκι για κάποια νύχια και να επενδύσεις σε ένα πιο φωτεινό για κάποια άλλα!

@thatsaleaf

Δεν είναι κάτι δύσκολο! Αυτό το μανικιούρ μπορείς να το κάνεις χωρίς να χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού. Απλώς πάρε τα αγαπημένα σου βερνίκια, ή τα αγαπημένα σου παστέλ βερνίκια, και βάψε με ένα χρώμα το καθένα. 

@overglowedit

Ένα άλλο nail art που θα βλέπεις ολοένα και συχνότερα είναι αυτό εδώ με τις καμπύλες! Δημιούργησε καμπύλες στα νύχια σου και γέμισε την μια μεριά με το χρώμα της αρεσκείας σου. Μπορεί να επιλέξεις ένα διαφορετικό για κάθε νύχι ή το ίδιο παστέλ χρώμα για όλα! 

@nailsbyheathere

Εν όψει Αγίου Βαλεντίνου, αυτό το μανικιούρ με την ροζ βάση και τις κόκκινες καρδιές έρχεται στο πιο κατάλληλο timing. Μια ιδέα είναι να κάνεις ένα ροζ ημιμόνιμο μανικιούρ, να ζωγραφίσεις από πάνω τις καρδιές με συμβατικό βερνίκι και όταν βαρεθείς τις αφαιρείς με ασετόν!

@chillhouse 

Ένα χρωματιστό ombre που μπορείς να υιοθετήσεις και η ίδια αν έχεις διάθεση να πειραματιστείς. Πώς; Σχημάτισε δύο- τρεις οριζόντιες γραμμές με διαφορετικά χρώματα και έπειτα ταμπόναρα με ένα σφουγγάρι ώστε να μπλέξεις το ένα χρώμα μέσα στο άλλο! 

@painboxnails 

Μια ωραία ιδέα που θα λειτουργήσει ως μετάβαση από τη μια εποχή στην άλλη: το ασημί βερνίκι ανήκει στο καστ του χειμώνα και το ανοιχτό μοβ ξεκάθαρα στις ανοιξιάτικες επιλογές μας!

@paintboxnails 

Αυτό το μανικιούρ συνδυάζει δύο trends σε ένα: πρώτον, τα παστέλ χρώματα που αρχίζουμε να βλέπουμε παντού και δεύτερον, αυτή τη τάση του να σετάρεις τη μάσκα σου με το μανικιούρ σου. 

@nailartbyqueenie 

Από εδώ μπορείς να κρατήσεις το χρώμα με την λεπτή μαύρη γραμμή, ή ακόμη και την μονοχρωμία. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια απόχρωση που δεν επιλέγεις σωστά και άρα μια απόχρωση που θα σε ανανεώσει, έτσι κι αλλιώς!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss