8 Όμορφες ιδέες για μανικιούρ με πολύχρωμα νύχια | ediva.gr

]]>

Πολλές γυναίκες φτιάνουν αρκετά συχνά τα νύχια τους αφού τα περιποιημένα νύχια δίνουν μια άλλη αυτοπεποίθηση! Τώρα που ο καιρός έχει ανοίξει για τα καλά, ακόμα και το μανικιούρ αποκτά μια άλλη ζωντάνια. Διώχνουμε λοιπόν τα μουντά και σκούρα χρώματα και καλωσορίζουμε τα έντονα και φωτεινά. Πλέον, η μόδα δεν θέλει τις μονότονες επιλογές πια. Έτσι, τα πολύχρωμα νύχια είναι must για τις εποχές της άνοιξης και του καλοκαιριού.
Εάν ψάχνεις το επόμενο σχέδιο για το μανικιούρ σου, τότε είσαι στο κατάλληλο σημείο. Συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε 8 όμορφες ιδέες για μανικιούρ με πολύχρωμα νύχια!
Αυτά τα πολύχρωμα νύχια θα τραβήξουν τα βλέμματα!

Αφηρημένο σχέδιο με πορτοκαλί-γαλάζιο-μπλε

Τα αφηρημένα σχέδια είναι ιδιαίτερα στη μόδα όσον αφορά το μανικιούρ. Έτσι, δεν θα μπορούσα να μην σου δώσω μια επιλογή για ένα πολύχρωμο αφηρημένο σχέδιο. Το συγκεκριμένο μάλιστα σου δίνει ιδιαίτερα την αίσθηση καλοκαιριού αφού το γαλάζιο, το μπλε και το πορτοκάλι θυμίζουν ξέγνοιαστες μέρες στην παραλία και κάτω από τον ήλιο. Μερικές πινελιές από λευκό χρώμα φωτίζουν το συγκεκριμένο σχέδιο και το κάνουν ακόμα πιο καλοκαιρινό.
Δες επίσης : Υπέροχα ανοιξιάτικα σχέδια για τα νύχια
Σχέδιο με πολύχρωμες βούλες

Άλλη μια υπέροχη επιλογή είναι η συγκεκριμένη. Διακριτικό σχέδιο που δεν του λείπει το χρώμα και η ζωντάνια. Η βάση του είναι το μπεζ και το τελείωμα, θυμίζει γαλλικό, είναι φτιαγμένο με διάφορες πολύχρωμες βούλες σε διάφορα μεγέθη. Μάλιστα, ανά διαστήματα μπορείς να προσθέσεις μερικά στρασάκια για επιπλέον λάμψη!

Δες επίσης : 10 Όμορφες προτάσεις για πουά νύχια
Διάφανα νύχια με πολύχρωμες πιτσιλιές

Τα διάφανα νύχια είναι επίσης πολύ στην μόδα. Ενώ το διάφανο είναι ουδέτερο και μίνιμαλ, οι πολύχρωμες πιτσιλιές έρχονται να το αναστατώσουν. Το μανικιούρ στη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss