8 Hollywood stars που δεν έχουν απαρνηθεί ποτέ τα μακριά μαλλιά τους

Το καρέ κούρεμα εξελίσσεται στο κούρεμα της χρονιάς. Για να μην πούμε καλύτερα στο κούρεμα της δεκαετίας. Όλο και περισσότερες ξένες και Ελληνίδες celebrities το έχουν τολμήσει στα μαλλιά τους και το αποτέλεσμα τις δικαίωσε. Είναι so hot right now, είναι φρέσκο και αφαιρεί χρόνια από το πρόσωπο. Δεν αρέσει, όμως, σε όλες τις γυναίκες.

Το ίδιο ισχύει και για το pixie cut. Ναι, λέμε για το πολύ κοντό, αγορίστικο κούρεμα, που λίγες διάσημες κυρίες έχουν τολμήσει στο πέρασμα των χρόνων και άλλες όταν το ακούνε από το στόμα των κομμωτών τους… τρέχουν σαν να τις κυνηγά κάποιος.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα στυλ μαλλιών, που στο πέρασμα των ετών έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο. Πού αναφερόμαστε; Μα, φυσικά, στα μακριά μαλλιά. Στα μαλλιά που φτάνουν μέχρι το στέρνο, αλλά και σε αυτά που είναι ακόμη πιο μακριά. Ξεπερνούν και το ύψος του στήθους, ορισμένες φορές.

Τα μακριά μαλλιά, λοιπόν, είναι all-time classic επιλογή και γι’ αυτό, άλλωστε, υπάρχουν γυναίκες που δε λένε να τα απαρνηθούν με τίποτα. Στην παρακάτω gallery θα βρεις συγκεκριμένα οκτώ Hollywood stars, που όσα χρόνια τις γνωρίζουμε, μένουν πιστές στα πλούσια και μακριά μαλλιά τους. Δεν τολμούν να τα κοντύνουν ούτε λίγο μιας και με αυτά νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Εμείς… δεν έχουμε την ίδια γνώμη για όλες.

Διάβασε ακόμα: GNTM3: Το χθεσινό beauty look της Βίκυς Καγιά μάς εντυπωσίασε και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss