8 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, εγκαταλείποντας προς στιγμή όλα εκείνα που κατά την κρίση σου δεν επείγουν, κάτι βέβαια που μπορεί να εγείρει ενστάσεις, είτε από ένα «παραμελημένο» πρόσωπο, είτε από κάποιον «ισχυρό», που έχει διαφορετική άποψη, οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις σχετικές «κόντρες»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη θα προκύψουν προστριβές με κάποια άτομα που «σου πάνε κόντρα», ιδιαίτερα γείτονες ή συγγενείς. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι αρκετά πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου κι όχι μόνον όσον αφορά στις δικές σου κινήσεις, αφού μπορεί κάποιος ή… κάτι να πέσεις επάνω σου! Παράλληλα, ευνοείται τόσο η καριέρα σου, όσο και η δικτύωσή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για μια θεαματική βελτίωση των οικονομικών σου, φαίνεται όμως δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό να ξοδέψεις άμεσα ότι πάρεις, ειδικά αν πρόκειται να εκπληρώσεις τους… πόθους σου! Επιπλέον ίσως προκύψει μια έξωθεν απειλή για τα κεκτημένα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε θέλει «ταξιδευτή».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη ενδέχεται να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό κι ίσως κάποιες από τις αντιδράσεις σου να μην είναι οι ενδεδειγμένες, ιδιαίτερα αν «κολλήσουν» κάποια πράγματα που τα θέλεις «εδώ και τώρα». Και κάτω από τέτοιες συνθήκες, το σίγουρο είναι ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειες σου για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αυθαιρετήσεις προκειμένου να προσπεράσεις γραφειοκρατικά εμπόδια, κάτι όμως που μπορεί να έχει νομικές συνέπειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη παράγει εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα οι μεγαλύτερες δυσκολίες να προκύψουν εξ αιτίας της αντιπαράθεσης εγωισμών γύρω από ένα οικονομικό ζήτημα και το κακό είναι ότι εδώ δεν… χωρά η διπλωματία, αντίθετα η μόνη οδός είναι το «εδώ και τώρα» ξεκαθάρισμα των λογαριασμών σου. Επιπλέον η υγεία σου εμφανίζει μια αστάθεια που θα σε βάλει σε σκέψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη μια οικογενειακή ένταση ή ένας… γερός καβγάς μπορεί να ταράξουν την καθημερινότητα σου, και ανεξάρτητα από το ποια ακριβώς θα είναι η αφορμή, όλα φαίνεται να οφείλονται σε απωθημένα που περίμεναν την… ευκαιρία για να ξεσπάσουν! Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν ζημιές σε οικοσκευές ή να αποκαλυφθούν κακοτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει πιο επιτακτικό αλλά και ανυπόμονο/η σε σχέση με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου κι ίσως τελικά να «τα τσουγκρίσεις» με άτομα που σε μπλοκάρουν ή σε καθυστερούν, πρόσεξε όμως μήπως κάνεις κάποια πολύ «άτσαλη» κίνηση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει κόσμο στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη εγείρει κυρίως οικονομικά θέματα κι εδώ το θέμα δεν είναι αν θα κερδίσεις κάποιο πλεονέκτημα αλλά το αν θα καταφέρεις να το διατηρήσεις. Επιπλέον, φαίνεται πως μια οικονομική διαφωνία μπορεί να λάβει ακραίες διαστάσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Αναδεικνύονται έχθρες και αντιπαλότητες που μπορεί να υποψιαζόσουν αλλά τώρα πια κρατάς τα πειστήρια στα χέρια σου! Και παρότι η οριστική διακοπή των «διπλωματικών σχέσεων» θα σου αρκούσε, ίσως τελικά να δράσεις και ως «καταλύτης» παίρνοντας πάνω σου μια υπόθεση που ακόμη κι αν δεν σε αφορά άμεσα, αντίκειται σε κάθε έννοια δικαίου..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου «δουλεύει» για την αναγνώριση και την πρόοδο σου. Επιπλέον, φαίνεται πως η επικοινωνία σου με ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο, θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο και τα σχέδιά σου. Παράλληλα, καλείσαι πρώτον να μην… βιάζεσαι και δεύτερον να μην αμελήσεις την υγεία σου και να αποφύγεις τις διατροφικές καταχρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη ενδέχεται να δημιουργήσει μια αναταραχή στο φιλικό περιβάλλον σου, ίσως όμως να πρόκειται για ένα «επείγον» συμβάν που αφορά σε ένα φίλο ή μια φίλη. Επιπλέον, μπορεί να πάθεις κάποια ζημιά εξ αιτίας της δράσης παρανόμων ή περιθωριακών ομάδων, γι’ αυτό πάρε τα δέοντα μέτρα ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss