8 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παροχή υπηρεσιών

Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος ευνοεί τις επαγγελματικές βλέψεις σου, είναι, μάλιστα, πολύ πιθανό να βοηθηθείς από άτομα ή στελέχη που διαθέτουν πρακτικό πνεύμα και ειδικές γνώσεις. Επιπλέον, σε ωθεί να βρεις λειτουργικές και καλαίσθητες λύσεις για τον χώρο σου. Παράλληλα, με τον Ερμή στους Διδύμους, αναμένεται μια αύξηση των μετακινήσεών σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει σε μια αύξηση των εσόδων σου, που με τη σειρά της θα σε οδηγήσει σε αγορές δώρων και αξεσουάρ, ίσως όμως εξυπηρετηθείς και από κάποιες πληροφορίες που θα λάβεις σχετικά με τον τρόπο διάθεσης-επένδυσης των χρημάτων σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στο ζώδιό σου απελευθερώνει τις επικοινωνιακές δυνατότητές σου, αλλά και την… παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου, βοηθώντας σε τελικά να πετύχεις εύκολα τους στόχους σου, από τους πιο σοβαρούς μέχρι τους πιο «ανάλαφρους»! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε ποικίλες δραστηριότητες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος σε ωθεί να γίνεις πιο χρήσιμος/η στην κοινωνία, παρέχοντας τις υπηρεσίες σου όπου χρειαστεί, τα ανάλογα ισχύουν ωστόσο και για την στάση των άλλων απέναντί σου, στα πλαίσια μιας αμοιβαίας εξυπηρέτησης. Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς με «τεχνικά» θέματα, που αφορούν στην εξωτερική σου εμφάνιση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος σε καλεί να οργανωθείς και να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα, που σχετίζονται με τη δουλειά σου ή την υγεία σου. Ίσως, μάλιστα, υιοθετήσεις μια συμβουλή ειδικού με θετικά αποτελέσματα, ενώ ευνοείται και η πρόσληψη προσωπικού. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε ωθεί να βγεις και να επικοινωνήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος αναδεικνύει τα προσόντα και την… ομορφιά σου, με συνέπεια το έργο σου να γίνει πολύ πιο εύκολο. Επιπλέον, σου προσφέρει βοήθειες και λειτουργικές λύσεις, μέσω των φίλων σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις ένα χρήσιμο δώρο, ενώ ανάλογα οφέλη μπορεί να αποκομίσεις τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος σε καλεί να επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες μια υπόθεσης, αφού αυτές θα κάνουν τη διαφορά! Επιπλέον, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις μιας συνεργασίας, που θα αποδειχθεί χρήσιμη τόσο για σένα, όσο και για την άλλη πλευρά, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, είσαι κοντά στην πιο ενδεδειγμένη λύση του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με τον Ερμή στον 8ο ηλιακό οίκο σου απαλλαγμένο πια από την… απατηλή επιρροή του Ποσειδώνα, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Μπορείς, λοιπόν, να προχωρήσεις σε ασφαλιστικές-φορολογικές ρυθμίσεις, αγορές, επενδύσεις αλλά και να αναζητήσεις μια… πολυπόθητη χρηματοδότηση! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος σε παραπέμπει σε ένα χρήσιμο επαγγελματικό ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/η κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, μη διστάσεις να απευθυνθείς στους άλλους, ίσως, μάλιστα, μια συνεργασία να σου «λύσει τα χέρια». Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος κάνει λειτουργικές τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, που δε χαρακτηρίζονται τόσο από «αγάπες και λουλούδια».  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος σε παραπέμπει σε μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία, βασισμένη στην αμοιβαία εξυπηρέτηση, σε κάθε περίπτωση όμως οφείλεις να δώσεις τη δέουσα σημασία και στα «ψιλά γράμματα». Επιπλέον, είναι πιθανό να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου, με τη βοήθεια ειδικών που ξέρουν καλά τη δουλειά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ερμής στους Διδύμους συμβάλλει σε μια αναζωογόνηση των ενδιαφερόντων σου και της δημιουργικότητάς σου, αλλά θα σε ανταμείψει με την εύνοιά του και σε ζητήματα για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Αν πάλι έχεις παιδιά, είναι πιθανό να χαρείς από μια επιτυχία τους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στους Διδύμους σε ωθεί να αναδιατάξεις τον χώρο σου, είτε για να γίνει πιο «αεράτος» είτε για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες μιας μάζωξης, ιδιαίτερα σε επικοινωνιακό εξοπλισμό. Είναι, βέβαια, πιθανό να μεταβείς κι εσύ σε μια άλλη «έδρα», προκειμένου να συζητήσεις τρέχοντα θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss