8 Μαρτίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς δεν εξυπηρετεί και τόσο ένα πρόγραμμα διατροφής, αφού τα αποτελέσματά σου θα είναι φτωχά, ενώ δεν αποκλείεται να επανακάμψει μια ενόχληση στην υγεία σου. Επιπλέον, φαίνεται να συμβαίνουν πράγματα στο παρασκήνιο, που η άγνοιά τους σε κάνει να βαδίζεις «στα τυφλά».

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου ανανεώνει την εμφάνισή σου και «βγάζει στην φόρα» τα ιδιαίτερα ταλέντα σου, ενώ σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις πρόσβαση σε πρόσωπα ή κύκλους που θεωρούνται δύσκολοι στην προσέγγιση τους. Αντίθετα όμως, μια υπόθεση που δείχνει εύκολη μπορεί τελικά να εξελιχθεί σε μπελά!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς λειτουργεί απαγορευτικά σε σχέση με νέες εφαρμογές στην ζωή σου, αντίθετα όμως θα σε βοηθήσει να προοδεύσεις εφαρμόζοντας δοκιμασμένες συνταγές επιτυχίας. Επιπλέον, επαναπροσδιορίζεται η σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο, κάτι που θα κρατήσει για 2-3 εβδομάδες. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε φέρνει πιο κοντά σε μια ανατροπή στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σε φέρνει σε επαφή με άτομα από το παρελθόν σου, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι, που είναι και κάτι σαν απωθημένο σου. Από την άλλη πλευρά, αν στείλεις κάποιο μήνυμα μπορεί να φτάσει στον παραλήπτη αρκετά… ετεροχρονισμένα! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο ανατρέπει το σκηνικό στις κοινωνικές και φιλικές σου σχέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Καλείσαι να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες πτυχές σου και να… τρελάνεις κόσμο, είτε με την εμφάνισή σου, είτε με τις επιλογές σου. Αν βέβαια. παρ’ ελπίδα, έχεις μπει σε ένα «βολικό» μονοπάτι στην καριέρα σου, είναι πιθανό να ξεβολευτείς από μια πρόκληση που θα σε «ξυπνήσει». Όσον αφορά στα οικονομικά, αποκτά προτεραιότητα η ρύθμιση παλαιών υποθέσεών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς βάζει μεν «πάγο» σε μια τρέχουσα σχέση σου ή συνεργασία, από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις πολλά από την αναβίωση μιας παλιότερης κατάστασης, η οποία σου δίνει και τις εναλλακτικές που χρειάζεσαι. Εξ άλλου «το καλό το παλικάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι»!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σε παραπέμπει στις δουλειές σου, όπου καλείσαι να φροντίσεις για εκείνα που πρέπει να γίνουν και ό,τι είχε μείνει στην μέση, με τις «συνήθεις» ευκολίες σου όμως να σου λείψουν για ένα διάστημα. Κατά τα άλλα στα εργασιακά σου ανοίγει μια παρένθεση 3 εβδομάδων. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξει μια απρόβλεπτη εξέλιξη στα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Καλείσαι να διαφοροποιηθείς από τον «συνήθη» εαυτό σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να πέσεις θύμα απρόβλεπτων καταστάσεων. Ίσως μάλιστα να «πάθεις» από την συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός κοντινού σου προσώπου, αρνούμενος/η να συντονιστείς με μια νέα πραγματικότητα. Παράλληλα, θα αρχίσεις να θυμάσαι… έμπρακτα πρώην καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ανοίγει μια μικρή παρένθεση σε σχέση με το σπίτι σου ή τον τόπο διαμονής σου, με παλιές καταστάσεις να διεκδικούν μερίδιο στο παρόν σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να διαπραγματευτείς εκ νέου ένα περιουσιακό θέμα αλλά και να καλύψεις ελλείψεις με αποθηκευμένο υλικό. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο μπορεί να φέρει αλλαγές στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σου φέρνει πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό ενώ δεν αποκλείεται να επαναφέρεις… αναγκαστικά στην ενεργό δράση ρούχα και αξεσουάρ μιας.. άλλης εποχής, για να καλύψεις ελλείψεις του παρόντος! Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου αναμένονται «ατυχίες» και εμπόδια. Παράλληλα, μπορείς να αναδείξεις τις πιο πρωτότυπες ή πρωτοποριακές τάσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Κάτι νέο ξεκινά στην ζωή σου, ίσως μάλιστα στο σπίτι και την οικογένειά σου, πέρα από τις αλλαγές, να προκύψουν και κάποια συμβάντα ή συμπεριφορές που θα σε εκπλήξουν, αφού από αλλού το περιμένεις (είτε το καλό, είτε το κακό) κι από αλλού θα σου έρθει! Παράλληλα, καλείσαι να ξαναδείς οικονομικά θέματα του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Καλείσαι να υιοθετήσεις παλιές και δοκιμασμένες λύσεις αλλά και κάθε εναλλακτική που διαθέτεις, αφού οι προσπάθειές σου για κάτι εντελώς νέο δεν θα αποδώσουν. Επαναφορά σε ένα πρότερο καθεστώς προμηνύεται και στα προσωπικά σου. Παράλληλα, έρχεσαι κοντά σε ξεχωριστούς ανθρώπους, ενώ είναι πιθανό να δοκιμάσεις αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss