8 Προϊόντα αντιγήρανσης! | ediva.gr

]]>

Η αντιγήρανση είναι ένα κομμάτι της περιποίησης του προσώπου που απασχολεί όλες τις γυναίκες. Αναρίθμητα είναι τα προϊόντα αντιγήρανσης που δοκιμάζουμε για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και, πολλές φορές, δεν τα καταφέρνουμε. Το μυστικό για τη σωστή επιλογή προϊόντων δεν είναι ούτε η μεγάλη ποσότητα ούτε η υψηλή τιμή. Αυτό στο οποίο πρέπει να δίνουμε σημασία είναι τα δραστικά συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα που επιλέγουμε και φυσικά να βρούμε αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στην επιδερμίδα μας.
Η ρετινόλη είναι ο βασικός μας σύμμαχος κατά της γήρανσης. Η ρετινόλη -ή αλλιώς βιταμίνη Α- παίζει σημαντικό ρόλο στην κυτταρική ανανέωση, καθώς και στην παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι, βοηθάει στη λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενώ έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη και για την αντιμετώπιση της ακμής, αλλά και σε άλλες ατέλειες της επιδερμίδας, όπως είναι οι δυσχρωμίες. Επίσης, το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ είναι άλλες δύο ουσίες που όλου ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικές για την καλή όψη της επιδερμίδας μας.
Ένα άλλο δραστικό συστατικό, το οποίο πρέπει να αναζητούμε στα προϊόντα skincare είναι το γλυκολικό οξύ. Είναι ένα δραστικό οξύ που χρησιμοποιείται ευρέως για απολέπιση. Μπορεί να εισχωρήσει πολύ βαθιά στις κυτταρικές στοιβάδες λόγω του χαμηλού μοριακού του βάρους, απομακρύνοντας με αυτό τον τρόπο τα νεκρά κύτταρα και ενισχύοντας την κυτταρική ανανέωση. Τέλος, και η βιταμίνη C είναι ένα συστατικό που θα πρέπει να χρησιμοποιούμε, καθώς βοηθάει στον σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης, έχει αντιοξειδωτική δράση και προσφέρει λάμψη και σφριγηλότητα στο πρόσωπο.
Τα καλύτερα αντιγηραντικά προϊόντα!

THE INKEY LIST RETINOL

Η inkey list είναι μία εταιρεία με εξα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss