8 Στυλάτες ιδέες για να διακοσμήσεις το makeup station σου! | ediva.gr

]]>

Το καλοκαίρι έχει επισήμως φτάσει και ανανεώνει και η διάθεσή μας. Διακοπές, έξοδοι και κάθε είδους εξορμήσεις κάνουν εμφανίζονται δυναμικά στα σχέδιά μας, και αυξάνουν τη διάθεσή μας να είμαστε οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας. Είναι η εποχή να πειραματιστούμε με το μακιγιάζ μας, να γεμίσουμε τη συλλογή μας με δροσερά αρώματα και να φτιάξουμε ένα “ουράνιο τόξο” από καλοκαιρινά βερνίκια νυχιών. Ποιος καλύτερος τρόπος, λοιπόν, να καλωσορίσουμε αυτή την αλλαγή, από το να ανανεώσουμε το makeup station μας; Μια ανανέωση στη διακόσμηση, ιδιαίτερα με την αλλαγή των εποχών δεν θα ήταν ποτέ κακή ιδέα. Εξάλλου, ένα περιβάλλον με όμορφη διακόσμηση μπορεί να μας εμπνέει ακατάπαυστα για να είμαστε δημιουργικές όσον αφορά τον καλλωπισμό μας. Εκδήλωσε την καλοκαιρινή σου διάθεση με 8 στυλάτες ιδέες για να διακοσμήσεις το makeup station σου!
Πως να διακοσμήσεις το makeup station σου!

Το ασπρόμαυρο είναι παντός καιρού
Αν θέλεις μια πιο “ασφαλή” επιλογή, από άποψη αισθητικής, για το makeup station, το ασπρόμαυρο δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Μινιμαλιστικό αλλά και κομψό, μπορεί να δώσει στο χώρο σου μια μοντέρνα άποψη. Διατήρησε αυστηρές γραμμές που αναδεικνύουν υπέροχα την δυναμική απλότητα του συγκεκριμένου στυλ. Επιπλέον, μη διστάσεις να το εμπλουτίσεις με statement στοιχεία, όπως στην φωτογραφία, με ένα ιδιαίτερο κάθισμα ή με ονόματα των αγαπημένων σου high end brands.
Δες επίσης: 5 Πετυχημένοι χρωματικοί συνδυασμοί στη διακόσμηση σπιτιού
Αξιοποίησε το γυαλί για την οργάνωση των καλλυντικών
Όσον αφορά την οργάνωση των καλλυντικών σου, το γυαλί θα ήταν μια εξαιρετική κίνηση. Επίλεξε την τοποθέτηση γυαλιού πάνω από το συρτάρι αποθήκευσης των προϊόντων σου για να δώσεις άποψη στη διακόσμησή σου. Η επιλογή αυτή είναι βολική και από πρακτικής άποψης. Κι αυτό γιατί δεν θα σου είναι καθόλου δύσκολο να βρίσκεις το προϊόν που χρειάζεσαι τη στιγμή που το θες. Μπορείς φυσικά να εμπλουτίσεις την επιφάνεια του γυαλιού με διακοσμητικά της αρεσκείας σου ή με άλλα καλλυντικά, όπως κρέμες ή αρώματα.
Δες επίσης: Πως θα οργανώσεις το συρτάρι με τα καλλυντικά σου!

Κάνε το φόντο ξεχωρισ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss