8+1 ενυδατικές κρέμες σώματος για… βελούδινη επιδερμίδα

Είναι ό,τι χρειάζεσαι τώρα που έπιασαν τα πρώτα κρύα!

Το ότι διανύουμε αισίως την έβδομη μέρα lockdown σίγουρα το έχεις καταλάβει. Το ότι η σημερινή μέρα είναι Παρασκευή και 13 ίσως τώρα να αρχίζεις να το ψυχανεμίζεσαι… Ψυχραιμία! Όση γκαντεμιά κι αν νομίζεις πως έχει μαζευτεί τον τελευταίο καιρό, εμείς σήμερα θα σου ανατρέψουμε την άποψη και θα σου μιλήσουμε για κάτι πολύ όμορφο και ευωδιαστό.

Σε αυτό εδώ το θέμα, λοιπόν, θα ασχοληθούμε με τη φροντίδα του σώματός μας και αυτό θέλουμε να κάνεις και εσύ. Το ότι δε φοράς πια καυτά shorts και mini φορέματα, το ότι κυκλοφορείς διαρκώς στο σπίτι με πιτζάμες ή -στην καλύτερη περίπτωση με κολάν και hoodie- δε σημαίνει πως δεν πρέπει να ενυδατώσεις βαθιά την επιδερμίδα του σώματός σου.

Το δέρμα σου είναι το μεγαλύτερο όργανο που διαθέτεις και έχεις υποχρέωση να το φροντίσεις κατάλληλα. Ειδικά αυτήν την εποχή που κάνει κρύο και η επιδερμίδα είναι πιο επιρρεπής στην αφυδάτωση και την ξηρότητα, η ενυδάτωση είναι… μονόδρομος. Γι’ αυτό και εμείς αποφασίσαμε να φτιάξουμε έναν φανταστικό οδηγό αγοράς με εννέα υπέροχες ενυδατικές κρέμες σώματος μόνο για σένα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις κρέμες σώματος, που θα σου χαρίσουν βελούδινο και μωρουδίστικο δέρμα μετά από λίγες μόνο χρήσεις. Κρέμες που υπόσχονται -εκτός από βαθιά ενυδάτωση- αντιγήρανση, λάμψη και θρέψη της επιδερμίδας. Ανακάλυψέ τις, δες ποια ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και μη διστάσεις να κάνεις τα διαδικτυακά σου ψώνια εδώ και τώρα. Είναι Παρασκευή και είναι ο τέλειος τρόπος να ξεκινήσεις αυτό το… κάπως περίεργο Σαββατοκύριακο!

Διάβασε ακόμα: Ο Γιάννης Σίσκος μάς αποκάλυψε όλα τα μυστικά για το χθεσινό beauty look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss