Η 8η γενιά επεξεργαστών Intel Core έρχεται στις 21 Αυγούστου

Η Intel ανακοίνωσε ότι η 8η γενιά των επεξεργαστών Core πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στις 21 Αυγούστου. Σύμφωνα με την Intel, πρόκειται για την ισχυρότερη γενιά επεξεργαστών της νέας εποχής του computing, 

ωστόσο η εταιρεία δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τα επερχόμενα chips όπως ήταν φυσιολογικό. Παρόλα αυτά, υπόσχεται ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα πρώτα συστήματα υπολογιστών που βασίζονται στην 8η γενιά Intel Core, ένα demo από κάποιο δημιουργό VR κ.ά.

Όπως είναι γνωστό, η 8η γενιά των επεξεργαστών Intel Core που έχει τη κωδική ονομασία Coffee Lake δεν είναι και πολύ διαφορετική από άποψη σχεδιασμού σε σύγκριση με την 7η γενιά, και επομένως δεν πρόκειται να δούμε κάτι επαναστατικό.

Παρόλα αυτά πρόκειται να δούμε περισσότερους πυρήνες, και έτσι ενδέχεται να δούμε τετραπύρηνους επεξεργαστές Pentium και Core i3 ή εξαπύρηνους Core i5 και Core i5 σε μία προσπάθεια να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς, και στον ανταγωνισμό της AMD με τους επεξεργαστές Ryzen. Οι επεξεργαστές Cannonlake που θα κατασκευάζονται στα 10nm αναμένεται να θέσουν νέα στάνταρντ –τουλάχιστον σύμφωνα με την Intel- στους τομείς της αποδοτικότητας και της ταχύτητας.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss