9 μυρωδάτα body butter για να ενυδατώνεις το σώμα σου όλο το φθινόπωρο

Θα τα λατρέψεις!

Μπορεί να έχεις ήδη βάλει στην άκρη τα καυτά shorts και τα playsuits του καλοκαιριού με αποτέλεσμα να μη σε νοιάζει και πολύ πώς θα δείχνει το δέρμα σου μέσα από τα denim παντελόνια και τις ολόσωμες φόρμες. Αυτό, όμως, δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο. Πρέπει να αφυπνιστείς και να συνεχίσεις να φροντίζεις την επιδερμίδα σου.

Γιατί όποια εποχή και αν διανύουμε, η ενυδάτωση του σώματός μας είναι απαραίτητη. Μετά από κάθε ντους, αλλά και όταν αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου αφυδατωμένη, θα πρέπει να απλώνεις κάποιο ενυδατικό προϊόν. Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα 9 πιο μυρωδάτα body butter που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά.

Γιατί body butter θα μας πεις; Γιατί είναι παχύρρευστο και κυριολεκτικά θυμίζει βρώσιμο βούτυρο. Αυτό σημαίνει ότι έχει πιο έντονη, λαχταριστή μυρωδιά και μεγαλύτερη διάρκεια στην ενυδάτωση από οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Είναι αυτό, δηλαδή, που χρειάζεται το δέρμα σου όταν σιγά σιγά έρχεται το κρύο, προκειμένου να σε προστατεύσει από την ξηροδερμία και να σου χαρίσει την απαλότητα και λάμψη που έχεις ανάγκη.

Κάνε, λοιπόν, scroll και ξεκίνα να τα χρησιμοποιείς εντατικά. Σε πολύ λίγες μέρες θα δεις το δέρμα σου κυριολεκτικά να μεταμορφώνεται και… θα μας ευγνωμονείς. Trust us!

Διάβασε ακόμα: Η Jennifer Lopez μόλις έκανε το πιο glam χτένισμα που έχεις δει ποτέ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss