9 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου κομίζει ευχάριστες ειδήσεις και διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά. Επιπλέον, ένα ταξίδι ή μια εκδρομή μπορεί να σου αποφέρει ακόμη περισσότερες απολαύσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου δεν… κρατιέται και είναι πιθανό να «μπεις στο μάτι» κάποιων που θα ενοχληθούν με τις επιλογές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου φέρνει αυξημένα έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να χαρείς την ζωή αλλά και να προσφέρεις το κάτι… παραπάνω σε αγαπημένα σου πρόσωπα! Μην διστάσεις λοιπόν να δοκιμάσεις την τύχη σου. Παράλληλα, μπορεί να έχεις έντονες ενοχλήσεις στην υγεία σου, που θα χρειαστούν άμεση αντιμετώπιση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη απέναντί σου, σου προσφέρει… πλήθος εναλλακτικών και υποστηρίξεις από τους άλλους, δεν αποκλείεται όμως τελικά να υπάρξουν και μπόλικες αφορμές για να διαταραχθούν κάποιες ισορροπίες, ιδιαίτερα αν θεωρηθεί πως «παίζεις σε διπλό ταμπλό»! Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να αξιοποιήσεις μια συμφέρουσα πρόταση που θα σου γίνει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τις εργασιακές σχέσεις σου και είναι πιθανό να λάβεις βοήθειες από άλλους/ες εργαζόμενους/ες. Επιπλέον, είναι στο χέρι σου να πάρεις μια άδεια για να ξεκουραστείς και να βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να επιστρατεύσεις τις αρετές σου, ιδιαίτερα ως προς την αντιμετώπιση «μίνι» κρίσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου υπόσχεται μια πιο διασκεδαστική καθημερινότητα, με πολλά «τυχερά», παιχνίδια και φλερτ, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό από την μια πλευρά μπορεί να συμβάλλει στην άμεση και ταχεία απόκτηση γνώσεων ή την εκμάθηση μιας τεχνικής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τόσο την καριέρα σου όσο και ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου και το μόνο που σου μένει είναι να αποδεχθείς τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς να τις κρίνεις ως «μη σοβαρές». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σε θέλει σε θέση μάχης στον οικονομικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Τοξότη αυξάνει τις πιθανότητές σου για να περάσεις όμορφα με καλή παρέα σε μια έξοδό σου αλλά και να δρομολογήσεις ένα ταξίδι. Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον που θα σε διευκολύνει. Παράλληλα βέβαια, μπορεί να ενισχυθεί η ανησυχία σου για την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων, που δεν εξαρτώνται μόνον από τις δικές σου προσπάθειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα σπουδαίο δώρο ή ένα έκτακτο «επίδομα», κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και σε αγορές ή αποκτήματα που θα βελτιώσουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σε θέλει σε εγρήγορση στην δουλειά σου, ώστε να μην απολέσεις μέρος των δικαιωμάτων σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο «χαλαρό/η» και αισιόδοξο/η, κάτι που με την σειρά του μπορεί να επιδράσει θετικά στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Επιπλέον, η προσωπική γοητεία σου θα σου ανοίξει «πόρτες», διευρύνοντας τις προοπτικές σου κι αν νιώσεις την ανάγκη-επιθυμία να γίνεις πιο όμορφος/η, just do it!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Επιπλέον, ενδέχεται να σου δοθούν βοήθειες και πληροφορίες για προσωπικά κυρίως ζητήματα, από άτομα που ξέρουν πολλά για το τι «παίζεται» στο παρασκήνιο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα που «σε πάνε»! Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, καλείσαι να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες, που το αποτέλεσμά τους θα εξαρτηθεί από το κατά πόσον εφαρμόζεις αυτά που ξέρεις ή απλά κάνεις… ό,τι σου έρθει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου προσδίδει μια κοινωνική λάμψη, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την επίτευξη των στόχων σου. Ίσως μάλιστα να αρκεί γι’ αυτό η προσωπική σου παρουσία, που σε αυτήν την φάση είναι και το πιο δυνατό «χαρτί» σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να ακολουθήσεις μια πιο επιθετική πολιτική στα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss