9 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η σωστή επικοινωνία είναι το κλειδί

 

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει μπροστά σε ποικίλες προκλήσεις, όμως, όχι μόνο δεν πρέπει να ανησυχείς για τη συνέχεια, αλλά αντίθετα να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, όντας/ούσα βέβαιος/η ότι οι εμπνεύσεις σου θα «πιάσουν τόπο». Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Δήμητρας, οι δημόσιες σχέσεις σου βελτιώνονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το εξάγωνο Ερμή-Δήμητρας σε ωθεί να κάνεις μια έρευνα αγοράς, από την οποία μπορεί «να βγάλεις λαβράκι», ενώ ανάλογα θετικές αναμένονται οι εξελίξεις και σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, όπου -αν μη τι άλλο- θα προκύψει μια ξεκάθαρη εικόνα για τίτλους και ιδιοκτησίες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η… πατροπαράδοτη περιέργειά σου και το επικοινωνιακό σου «δαιμόνιο» συμβάλλουν στο να πληροφορηθείς έγκαιρα και σωστά όλα εκείνα που σε ενδιαφέρουν, ώστε να πετύχεις ευκολότερα τους… εφήμερους, αλλά σημαντικούς στόχους σου! Επιπλέον, το εξάγωνο Ερμή-Δήμητρας σε ωθεί να επισημοποιήσεις μια ρύθμιση ή συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό συμβάλλει στην πρόοδό σου μέσα από δυναμικές πρωτοβουλίες, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να αποκρούσεις απόψεις ή αντιλήψεις που αντίκεινται στις δικές σου. Ίσως, μάλιστα, οι ποικίλες «κόντρες» να σου βγουν τελικά σε καλό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το εξάγωνο Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που ξεχωρίζουν στον τομέα τους και δεν αποκλείεται να συνάψεις μια σημαντική συνεργασία ή συμφωνία που θα διευρύνει τις προοπτικές σου. Επιπλέον, το στιλ και η προσωπική γοητεία σου μπορούν να ανοίξουν εύκολα «πόρτες».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με το εξάγωνο Ερμή-Δήμητρας, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προωθήσεις οτιδήποτε έχει σχέση με τη δουλειά σου, αλλά και να έρθεις σε επαφή με κάποιους «ισχυρούς» που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε μια αστάθεια στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, προς στιγμή τα νεύρα σου να γίνουν… τσατάλια, εξ αιτίας συμπεριφορών ή αντιδράσεων των άλλων, κάτι όμως που δεν πρέπει να σε… πτοήσει, αφού τελικά οι ποικίλες «καραμπόλες» θα σε ευνοήσουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το εξάγωνο Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά όχι μόνο να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα σχετικά με την καριέρα και τα οικονομικά σου, αλλά και να διακριθείς μέσα από διαμεσολαβήσεις που μπορούν να αποδώσουν άμεσα καρπούς. Επιπλέον, θα «λάμψεις» σε μια κοινωνική εκδήλωση, είτε γίνει στον χώρο σου είτε αλλού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το εξάγωνο Ερμή-Δήμητρας καθιστά νούμερο ένα προτεραιότητά σου τη δικτύωση και τις δημόσιες σχέσεις σου, αφού μέσω αυτών πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα για σένα. Φαίνεται, μάλιστα, ότι μια επίσημη συμφωνία ή μια νομική πράξη θα σου ανάψει το πράσινο φως για να προχωρήσεις και να δημοσιοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό σε παραπέμπει σε μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που σίγουρα θα σε «ξεβολέψει», από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες αλλαγές που είχες από καιρό στο μυαλό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η ημέρα προσφέρεται για να αναδείξεις το έργο και την προσωπικότητά σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις τα εύσημα για ένα εγχείρημά σου. Επιπλέον, με το εξάγωνο Ερμή-Δήμητρας, μπορεί να συναντηθείς με άτομα που θα συμβάλλουν θετικά σε μια προσωπική σου υπόθεση, αλλά και να επισημοποιήσεις μια συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το εξάγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει στην επαγγελματική δικτύωσή σου και στην αποκάλυψη κάποιων σημαντικών πληροφοριών γύρω από ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, ίσως, μάλιστα, προβείς σε μια ρύθμιση που θα σε κατοχυρώσει. Επιπλέον, ενδέχεται να βρεις τις «άκρες» σου σε ζητήματα που αφορούν στην υγεία και τη διατροφή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss