9 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Θετικές προοπτικές

Κριός

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε θέλει πιο πρακτικό/η και προσανατολισμένο/η σε λύσεις ουσίας, που, μάλιστα, έχουν μια άμεση, θετική επίπτωση στα οικονομικά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα σημαίνον πρόσωπο, προσπάθησε, ωστόσο, να μη σπαταλήσεις την τύχη σου, μένοντας μόνο στις υποσχέσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με τον Ερμή στον Κριό, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δικτυωθείς στα… κρυφά, προωθώντας τα επαγγελματικά σου σχέδια, με τη βοήθεια προσώπων που είτε γνωρίζουν καλά το θέμα σου είτε κατέχουν «θέσεις κλειδιά». Επιπλέον, μπορεί να λάβεις διαβεβαιώσεις από ένα ισχυρό πρόσωπο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου στρέφει το ενδιαφέρον των άλλων και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να κατακτήσεις επάξια τον τίτλο του/ης… πρωταθλητή/ας στις δημόσιες σχέσεις! Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό ευνοεί τις φιλίες και την κοινωνική ζωή σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Κριό θα σε φέρει σε επαφή με «σημαίνοντα» πρόσωπα, ανοίγοντάς σου «πόρτες» που σίγουρα θα σου χρειαστούν, είτε άμεσα είτε μελλοντικά, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, δεν έχεις παρά να κινηθείς άμεσα. Επιπλέον, θα έχεις τα… τυχερά σου και σε οικονομικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με τον Ερμή στον Κριό, οι επιδοκιμασίες είναι περίπου δεδομένες για σένα, δες όμως, μήπως μπορείς να πετύχεις και κάτι πιο ουσιαστικό, πέρα των κερδισμένων εντυπώσεων και των ατέρμονων συζητήσεων περί παντός επιστητού! Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, αλλά και οι επαφές σου με το εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και να αναλάβεις δράση, αφού μπορείς να πετύχεις μια σημαντική διάκριση, είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στον κοινωνικό, έχοντας εξασφαλισμένη τη συμπάθεια ή την καλή προαίρεση των άλλων. Παράλληλα, θα διεκπεραιώσεις τις οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις σου με σχετική επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Κριό ευνοεί τις συνεργασίες σου, ενώ μπορεί και να σηματοδοτήσει ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή ενός δικού σου προσώπου. Επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείς με άτομα που κατέχουν ειδικές γνώσεις και τεχνικές. Παράλληλα, επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις εξάπτουν το ενδιαφέρον σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες στα εργασιακά σου και να προμηθευτείς όσα σου λείπουν, είτε ύστερα από την μεσολάβηση ενός ατόμου που «ξέρει τα κατατόπια» είτε μέσω μιας «σκανδαλώδους» εύνοιας της τύχης! Κι αν βέβαια ψάχνεις για δουλειά, οι συνθήκες είναι κατάλληλες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Αφροδίτη στους Διδύμους κρύβει τις αδυναμίες σου και αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου. Αν, λοιπόν, δεν έχεις «κολλήματα» ή κάποιες ιδιαίτερες δεσμεύσεις που θα σου «κόψουν» την τύχη, μπορείς να κάνεις τη διαφορά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα που σε απασχολεί, αλλά και να κάνεις τον χώρο σου πιο λειτουργικό. Ίσως, μάλιστα, τον εμπλουτίσεις με εργαλεία ή συσκευές που «κάνουν δουλειά». Επιπλέον, ενδέχεται να φιλοξενήσεις μια γιορτή-μάζωξη στο σπίτι ή το γραφείο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Κριό έχει… κέφια και θα σε φέρει πιο κοντά με άτομα συμβατά με τις αντιλήψεις σου, αλλά και πρόθυμα να σε βοηθήσουν. Γι’ αυτό, μη μείνεις μόνο στις «πολλά υποσχόμενες» καταστάσεις, αλλά φρόντισε να βγάλεις και κάτι χρήσιμο από όλα αυτά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στους Διδύμους εναρμονίζει τα πράγματα στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως, μάλιστα, δημιουργηθεί ένα ρομαντικό κλίμα που θα σου αρέσει πολύ. Επιπλέον, μπορείς να προχωρήσεις στην αισθητική αναβάθμιση του προσωπικού σου χώρου ή να απολαύσεις μια «παραμυθένια» ατμόσφαιρα, ως φιλοξενούμενος/η κάπου αλλού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss