9 Μαρτίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Γίνεσαι πιο παθιασμένος/η στις επιδιώξεις σου, κάτι που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου με τους άλλους, είτε προς την θετική είτε προς την αρνητική κατεύθυνση, ανάλογα με τις συγκυρίες. Κράτα λοιπόν τη ζέση και το αγωνιστικό σου πνεύμα, ως προς την επίτευξη των στόχων σου, πρόσεξε όμως μήπως φερθείς άδικα σε έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις πρώτα απ’ όλα την υγεία σου, ώστε να μην χάσεις το «πάρτι» εξ αιτίας της! Επιπλέον, θα σου αποκαλύψει παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου, αν όμως ο Άρης στο ζώδιό σου σε παρασύρει σε πρακτικές αυτοδικίας, κινδυνεύεις να χάσεις το όποιο δίκιο σου, γι’ αυτό ηρέμησε και… φιλοσόφησέ το!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις πράγματα που δεν συνάδουν με τα θέλω σου, ενώ ανάλογες πιέσεις ενδέχεται να δεχθείς στην περίπτωση που συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή στα κοινά. Παράλληλα, μπορείς να «ξεγλιστρήσεις» από τα δύσκολα, δείχνοντας στους άλλους αυτό που θέλουν να δουν.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, είτε πρόκειται για μια δική σου υπόθεση, είτε για κάτι που αφορά σε ένα κοινωνικό εγχείρημα. Ωστόσο στην δεύτερη περίπτωση, πρόσεξε μήπως τελικά χρησιμοποιηθείς σε «παιχνίδια» άλλων, αφού με τον Πλούτωνα απέναντί σου γίνεσαι στόχος των «κακών»!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Πολλαπλασιάζονται οι επαφές ή οι μετακινήσεις σου, ενώ θα διαδώσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου, κάτι βέβαια που δεν θα γίνει χωρίς να δώσεις τις απαιτούμενες «μάχες». Ίσως μάλιστα στις εξωτερικές δράσεις σου και ιδιαίτερα στις σχέσεις σου με γείτονες ή συγγενείς να υπάρξουν εντάσεις, που πηγάζουν από αντιζηλίες ή ανυπέρβλητους εγωισμούς!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η καταναλωτική σου συμπεριφορά τείνει να αποκτήσει ακραία χαρακτηριστικά, αφού εκείνο που προέχει είναι η ικανοποίηση των επιθυμιών σου… χθες! Επιπλέον, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας έντονης διαφωνίας με ένα «δικό σου» άνθρωπο. Παράλληλα, καλείσαι να υπερβείς όλα εκείνα που σε φθείρουν ψυχικά ή σε αγχώνουν.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Φαίνεται πως η σχέση σου με έναν συνεργάτη και γενικότερα τους άλλους περνά κρίση, αφού ο καθένας κάνει του… κεφαλιού του! Από την άλλη πλευρά όμως, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να φανείς πιο τολμηρός στις επιδιώξεις σου και να επωφεληθείς από την αδράνεια των άλλων, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις έναν απρόσμενο σύμμαχο σε μια «εφήμερη» επιδίωξή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Υπάρχουν εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου φαίνεται πως κάποιος/α τα θέλει όλα «εδώ και τώρα», χωρίς να υπάρχουν όμως οι προϋποθέσεις για να γίνει μια σωστή δουλειά. Μια λύση βέβαια είναι να δράσεις μόνος/η χωρίς «δερβέναγα» στο κεφάλι σου, αλλά και να το… ρίξεις στην «εργασιοθεραπεία» ή τη γυμναστική, ώστε να διώξεις τον εκνευρισμό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με την Σελήνη στον Κριό, ο δημιουργικός «οίστρος» σου κορυφώνεται, με συνέπεια να ξεχωρίσεις μέσα από τις εμπνεύσεις και τα έργα σου, ωστόσο πολλά «παίζονται» και στα προσωπικά σου, όπου προσπαθώντας να κατακτήσεις ένα πρόσωπο ή να το πείσεις για κάτι θα έχεις μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή βέβαια, θα έχεις μια θετική ανταπόκριση από… αλλού!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Μια οικογενειακή ένταση ή κάποια ζημιά στο σπίτι μπορεί να σε αποσυντονίσει προσωρινά, ενώ δεν αποκλείεται να υποπέσουν στην αντίληψή σου αυθαιρεσίες, που θα σε κάνουν έξω φρενών! Θα πρέπει όμως κι εσύ «να μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν». Παράλληλα, μπορείς να «ξεγλιστρήσεις» με αόριστες υποσχέσεις, από μια δύσκολη κατάσταση στην οποία έχεις περιέλθει.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον Κριό αναμένονται περισσότερες και αρκετά… ζωηρές επαφές ή μετακινήσεις, που θα σε «εξιτάρουν», από την άλλη πλευρά όμως είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια έντονη διχογνωμία με έναν «ανυποχώρητο» τύπο ή συγγενή σου. Επιπλέον, μπορεί να σπάσει ή να χαλάσει κάτι εξ αιτίας ενός βιαστικού ή άγαρμπου χειρισμού από πλευράς σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές, από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πετύχεις άμεσα έναν οικονομικό στόχο σου, παίρνοντας ένα ρίσκο παραπάνω. Κατά τα άλλα, διαφαίνονται και «κόντρες» για το ποιος/α θα πληρώσει ή δεν θα πληρώσει τον λογαριασμό!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss