9 σπουδαίες ταινίες του Francis Ford Copolla που δεν είναι… Godfather – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Francis Ford Copolla μπορεί να έχει “εξαφανιστεί” εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά δεν παύει να αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ με ορόσημο φυσικά η τριλογία Godfather.

Aν μη τι άλλο όμως, υπάρχουν αρκετές ακόμα ταινίες που έχει κάνει ειδικά στις δεκαετίες των 60s και 70s που θεωρούνται μάλιστα και κλασικές, δημιουργώντας μια σχολή στο Hollywood. Μέσα από το Slash Film, υπάρχουν 9 σημαντικές ταινίες του Francis Ford Coppola.
The Rain People (1969)
Μια νέα γυναίκα φεύγει απογοητευμένη από τον άντρα της νιώθοντας μοναξιά και απογοήτευση. Στην περιπλάνησή της θα γνωρίσει διάφορους τύπους προσπαθώντας να νιώσει ζεστασιά και ταυτόχρονα να επανακτήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό της.
[embedded content]
One From the Heart (1981)
Μια μέρα, ένας έρωτας: Λας Βέγκας. Είναι η 4η Ιουλίου και σήμερα ο Χάνκ και η Φράνι κλείνουν πέντε χρόνια μαζί. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα περιμένανε και αντί να γιορτάζουν την επέτειό τους, τσακώνονται. Αποφασίζουν λοιπόν να χωρίσουν και να βρει ο καθένας νέο ταίρι. Έτσι, ο Χάνκ γνωρίζει τη Λέϊλα, μια όμορφη καλλιτέχνιδα του τσίρκου και η Φράνι τον Ρέϊ, έναν ηθοποιό που βγάζει το ψωμί του δουλεύοντας ως σερβιτόρος. Όμως η αγάπη τους αποδεικνύεται πιο δυνατή απ’ όσο νόμιζαν, καθώς κανείς από τους δύο δεν μπορεί να ξεχάσει τον άλλο και έτσι μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα καταλήγουν και πάλι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.
[embedded content]
Rumble Fish (1983)
Ο αδελφός ενός ινδάλματος της γειτονιάς έχει σαν μόνη φιλοδοξία του μια μέρα να του μοιάσει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss