Aπόκτησε τώρα τα πιο κομψά μπουφάν της σεζόν μόνο στην Black Friday των ‘ALE

Μακριά παλτό, puffer jackets και biker δερμάτινα περιμένουν να τα κάνεις δικά σου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

H Nina Garcia, η Editor-in-Chief του αμερικανικού Elle, έχει πει πως «επιλέγει συνειδητά να επενδύει σε λίγα, αλλά καλά κομμάτια. Σε ένα κλασικό ζευγάρι παπούτσια, σε μία διαχρονική τσάντα και σε ένα παλτό που θα φοράει για πολλά-πολλά χρόνια». Και αν κάποια ξέρει από την αναγκαιότητα των timeless pieces στην γκαρνταρόμπα μας σίγουρα είναι η Nina και την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, θα έχουμε όλες την ευκαιρία να κάνουμε πράξη τα λόγια της και να αποκτήσουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς τα must have πανωφόρια της σεζόν… αυτής της σεζόν, αλλά και κάθε σεζόν.

Στη ‘Ale Black Friday μπορούμε να βρούμε όλα εκείνα τα μπουφάν που θα ολοκληρώσουν τις χειμερινές εμφανίσεις μας με τρόπο κομψό, αλλά και διαχρονικά επίκαιρο. Γιατί τα παλτό και τα jackets της ‘Ale δεν υπακούουν σε εφήμερα trends αλλά ακολουθούν τις «βασικές αξίες της μόδας» κάνοντας το normcore να φαίνεται super stylish κάθε ώρα και στιγμή. Όλες χρειαζόμαστε κομμάτια όπως μία κοντή καπαρντίνα, ένα biker jacket, ένα καπιτονέ μπουφάν, ένα wrap coat και ένα fashionable αμάνικο πανωφόρι στην ντουλάπα μας και σε αυτήν την Black Friday ‘Ale θα έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε και τα 5 αυτά fashion items σε πολύ καλές τιμές.

Ιεράρχησε τις προτεραιότητες που έχεις στην shopping list σου και σκέψου από τώρα με τι θα συνδυάσεις το πανωφόρι σου. Έχεις πολλά denim παντελόνια; Επίλεξε μία μαύρη ζακέτα για να τα κάνεις να δείχνουν πιο σοφιστικέ. Λατρεύεις τα φορέματα; Ένα δερμάτινο jacket μηχανής θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις mix&match σύνολα με rock twist. Αν, πάλι, είσαι από τις γυναίκες που αγαπούν το sporty ντύσιμο, ένα καπιτονέ μακρύ, ζεστό μπουφάν πρέπει οπωσδήποτε να προστεθεί στη συλλογή σου. Παρακάτω θα βρεις συγκεντρωμένες τις δικές μας επιλογές από όλα τα Black Friday μπουφάν της ‘Ale και μαζί τους styling tips για να τα φορέσεις με τους πιο cool τρόπους. Γιατί μπορεί ένα διαχρονικό παλτό να είναι μία «έξυπνη επένδυση», αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είναι και η αφετηρία για ένα ultra fashionable look! Καλ’A(le) Ψώνια!

#1 Koντή καπαρντίνα
Δεν είναι τυχαίο το ότι τα trench coats -ακόμα και στη mini εκδοχή τους- είναι τα αγαπημένα πανωφόρια των Γαλλίδων, των «πιο κομψών γυναικών του πλανήτη». Δίνουν ένα αέρα French chic στυλ σε όλα σου τα σύνολα και κάνουν statement ακόμα και αν τα φορέσεις και μόνο με ένα πλεκτό, μονόχρωμο φόρεμα και ένα ζευγάρι μπότες.
konti kaparntina ale

#2 Wrap μπεζ παλτό
Σοφιστικέ, εξαιτίας του κομψού δεσίματος που κάνει στη μέση και θυμίζει kimono, αλλά και πολυχρηστικό την ίδια στιγμή. Μπορείς να το φορέσεις και πάνω από τα office looks σου -μόλις τελειώσει η τηλεργασία και επιστρέψουμε στην επαγγελματική μας καθημερινότητα- και πάνω από ένα casual, πρωινό outfit.
ale wrap palto

#3 Kαπιτονέ μπουφάν
Δεν υπάρχει καλύτερο είδος μπουφάν για να υιοθετήσεις το athleisure style, από ένα μακρύ καπιτονέ πανωφόρι. Σαν αυτό το μαύρο σε φαρδιά γραμμή που βλέπεις παρακάτω. Το φοράς πάνω από τη φόρμα σου όταν πατάς το #6 αλλά και στις βόλτες με το σκύλο σου μετά της εννιά το βράδυ. Γενικώς το φοράς σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά σου εγγυόμαστε πως θα το φοράς και μετά τη λήξη της.
kapitone boufan ale

#4 Biker jacket
To αγαπημένο μπουφάν των cool κοριτσιών που κάνουν mix&match συνδυασμούς φορώντας το πάνω από ρομαντικά φορέματα και preppy σύνολα. Aπόκτησε τώρα στην ‘Ale Black Friday αυτό το κλασικό πράσινο σχέδιο και δώσε ένα rock twist σε όλες τις εμφανίσεις σου.
biker ale

#5 Πλεκτή ζακέτα
Αν υπάρχει ο ορισμός του κλασικού, φθινοπωρινού πανωφοριού είναι αυτός και τον βλέπεις παρακάτω. Σε loose γραμμή, φοριέται κυριολεκτικά με όλα σου τα ρούχα πρωί και βράδυ και σκοπεύει να μείνει αναλλοίωτη στην γκαρνταρόμπα σου για πολλά πολλά χρόνια, αν αποφασίσεις αυτήν την «Mαύρη Παρασκευή» να την κάνεις δική σου. Επίσης φοριέται και πάνω από ένα biker jacket και δίνει μία cosy διάσταση σε ένα κατεξοχήν χειμερινό look. Οπότε μήπως να το σκεφτείς πολύ προσεχτικά και να προσθέσεις αυτήν τη ζακέτα στην shopping list σου;
plekti zaketa ale

Ιnfo: Κάνε τώρα εγγραφή εδώ, στο newsletter της ‘ALE, ώστε να ενημερωθείς πρώτη για τις προσφορές της Black Friday.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss