Aρχικά ο Anthony Hopkins νόμιζε πως η ταινία Silence Of The Lambs ήταν… παιδικό παραμύθι – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Υπάρχουν πολλές ταινίες οι οποίες έχουν καταφέρει να αφήσουν εποχή και γενικότερα να χαρακτηριστούν από τις καλύτερες και πιο κλασικές του είδους, με μια από αυτές να είναι το Silence Of The Lambs.

Έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες με αμφιβολίες και ερωτηματικά το Φεβρουάριο του 1991, αλλά έγινε μια ταινία-τομή για το είδος των ψυχολογικών θρίλερ, απέφερε 272 εκ. δολάρια στα ταμεία και σάρωσε τα Όσκαρ, παίρνοντας 5 αγαλματίδια.

Κι όμως πριν καν ο Anthony Hopkins παίξει στον εμβληματικό του ρόλο και ενώ δεν είχε διαβάσει το σενάριο, όπως αποκάλυψε στο Variety’s “Actors on Actors”, θεώρησε από τον τίτλο πως επρόκειτο για… παιδικό παραμύθι.

Όταν ο ατζέντης του, έδωσε στον Hopkins το σενάριο για την ταινίαThe Silence of the Lambs” ήταν το 1989 σε μια θεατρική παραγωγή του “M. Butterfly”. Αρχικά όπως σας προείπαμε ο ηθοποιός δεν είχε ιδέα τι θα συναντούσε. Μετά από 10 σελίδες σεναρίου που διάβασε, πήρε τηλέφωνο τον ατζέντη του και ανέφερε πως ήταν ό,τι καλύτερο είχε διαβάσει. Μετά μίλησε με τον σκηνοθέτη Jonathan Demme εκφράζοντας τον θαυμασμό του και του είπε πως ένιωθε πολύ τυχερός, ενώ παράλληλα θα συνεργαζόταν με την Jodie Foster που είχε κερδίσει Οσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού το 1989 για το “The Accused.”

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss