Aυτό το αξεσουάρ που αποπνέει νοσταλγία το χρειάζεσαι φέτος (και ας μην το ήξερες)

Ανά διαστήματα το έχουν φορέσει οι πιο διάσημες γυναίκες των τεχνών και της διανόησης.

Έχουμε γράψει για τα must have αξεσουάρ για τη σεζόν F/W 2020-21: τις χοντρές αλυσίδες-κολιέ, τα κλάμερ που «κορόιδευε» η Carrie Bradshaw στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και φέτος έχουν αναβαθμιστεί, τις αναπαυτικές Chelsea Boots και τις shopper bags που το φετινό φθινόπωρο κρατιούνται όλη την ημέρα, πρωί και βράδυ. Όλα τα παραπάνω είναι αξεσουάρ σύγχρονα και δυναμικά που μπορεί να έχουν ξαναδεί στο πρόσφατο παρελθόν –η ανακύκλωση της μόδας είναι άλλωστε γνωστή- αλλά όχι αρκετά retro για να μας γεμίζει νοσταλγικά συναισθήματα η θέα τους.

Γι’ αυτό ερχόμαστε να προσθέσουμε και ένα ακόμη σε αυτήν τη λίστα με ενδυματολογικές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν πιο κομψό το κάθε look μας. Και αυτό είναι το μεταξωτό φουλάρι. Ψάχνοντας τρόπους να το φορέσουμε και τη νέα, χειμερινή σεζόν με τρόπους chic αλλά και fashionable, πέσαμε πάνω στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Lescarf». Δεν πρόκειται ακριβώς για e-shop, αν και όπως είπαν στο Glamour.com οι ιδρύτριές της, Karin Bylund και Natalie Karlsson, «τα φουλάρια που πουλάνε μέσα σε αυτήν τα σχεδιάζουν οι ίδιες», αλλά για ένα site που αγκαλιάζει ολόκληρη τη φιλοσοφία του φουλαριού και σου δείχνει όχι μόνο ποιο να αποκτήσεις αλλά και πώς να το φορέσεις.

Στον λαιμό, στην τσάντα, στα μαλλιά ως μπαντάνα ή τουρμπάν, στην αλογοουρά, στη μέση του παντελονιού ως ζώνη ή στο πέτο του σακακιού μας, τα τόσο θηλυκά αυτά αξεσουάρ γνωρίζουν πάλι στιγμές δόξας και μας προτρέπουν να μην χάσουμε την πίστη μας στα διαχρονικά εκλεπτυσμένα looks, ακόμα και αυτόν τον χειμώνα που σε όλες τις εμφανίσεις μας θα παίζουν κυρίαρχο ρόλο η άνεση και η πρακτικότητα. Nostalgia is the new black!
Δες επίσης: H Olivia Palermo φοράει την ιδανική απόχρωση για αυτόν τον φθινοπωρινό καιρό

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss