A Star Is Born: Ο Bradley Cooper, μας αποδεικνύει οτι ξέρει (και) να τραγουδάει (trailer)

Μια ταλαιπωρημένη παραγωγή, για σχεδόν μια δεκαετία, με πολλές αλλάγες σκηνοθετών και ηθοποιών/τραγουδιστών όπως Beyoncé, Clint Eastwood, και Tom Cruise, βρίσκει τον δρόμο για τις αίθουσες δια χειρός και κινηματογραφικού “ματιού” του Bradley Cooper.

Τρίτο κατά σειρά remake απο την original ταινία του 1937 με πρωταγωνιστές τούς Janet Gaynor και Fredric March, η οποία και σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του τέσσερις φορές υποψηφίου για Όσκαρ Bradley Cooper (“American Sniper”, “American Hustle”, “Silver Playing Bookbook”), ενω μαζί του εμφανίζεται και η πολυβραβευμένη και υποψήφια για Όσκαρ σούπερ σταρ Lady Gaga, της οποίας είναι η πρώτη εμφάνιση σε πρωταγωνιστικό ρόλο, σε ταινία μεγάλου μήκους.

Σ’ αυτήν την τραγική ιστορία αγάπης, ο Cooper ενσαρκώνει τον γνωστό μουσικό Τζάκσον Μέιν, ο οποίος ανακαλύπτει και ερωτεύεται την επίσης καλλιτέχνη Άλι (Gaga). Εκείνη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια, μέχρι που ο Τζακ την βγάζει και πάλι στο προσκήνιο. Αλλά όταν η καριέρα της Άλι παίρνει τα πάνω της, η προσωπική πλευρά της σχέσης τους καταρρέει, καθώς ο Τζακ βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες.

Το cast της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους Dave Chappelle, Sam Elliot, και Andrew Dice Clay. Παράλληλα με το ρόλο της Άλι, η Gaga, που κέρδισε βραβείο Όσκαρ για το τραγούδι “Til It Happens to You” από το “The Hunting Ground“, ερμηνεύει πρωτότυπα τραγούδια, που έγραψε με τον Cooper και άλλους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Λούκας Νέλσον, Τζέισον Ίσμπελ και Μαρκ Ρόνσον. Όλη η μουσική της ταινίας είναι πρωτότυπη και ηχογραφήθηκε ζωντανά. Μάλιστα πρόσφατα στήν πρώτη παρουσίαση της ταινίας στο CinemaCon, η Lady Gaga, είχε δηλώσει οτι ενα πράγμα που δεν της αρέσει είναι το playback στίς ταινίες.

Η ταινία θα βγεί στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2018 από την Tanweer, μια κίνηση (η ταινία αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει τον Μάιο) που την φέρνει πολύ κοντά στήν Οσκαρική κούρσα.

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss