Α1 Χάντμπολ Γυναικών: Για το 2Χ2 ο ΠΑΟΚ σήμερα στις 4:30μ.μ. κόντρα στο Πανόραμα

Έπειτα από την εμφατική νίκη του στην Πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ Mαteco αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Πανοράματος, σήμερα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 4:30μ.μ., την τοπική ΑΕΠ Πανοράματος, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών.

Η ΑΕΠ Πανοράματος, η οποία στην Πρεμιέρα του πρωταθλήματος γνώρισε εκτός έδρας ήττα από τον ΓΑΣ Καματερού με 35-34, και θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα για να πάρει τη πρώτη νίκη της χρονιάς. (Θεοδοσίου- Βαγγελτζίκης, Παρτεμιάν, Βουλγαρίδου- Πεταλωτής)

Στην αντίπερα όχθη ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά το 49-16 κόντρα στον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού, θέλει τη νίκη και στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν, το οποίο θα δοθεί σήμερα αντί για το σαββατοκύριακο, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του. Συγκεκριμένα οι «ασπρόμαυρες» θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση ενόψει της εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Metalurg WHC (08/10, 16:00).

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΠ Πανοράματος, η Ana Vrancic, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές την ομάδα του Πανοράματος σε φιλικά παιχνίδια, τα οποία κερδίσαμε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αφού πλέον μιλάμε για επίσημο αγώνα. Μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αναλύσαμε το παιχνίδι και είδαμε τους τομείς στους οποίους χρειαζόμαστε βελτίωση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες στο πλάνο, να τρέξουμε στο παιχνίδι, ανεβάζοντας τον ρυθμό. Ξεκινώντας με δυνατή άμυνα θα μπορούμε να επιτεθούμε πιο εύκολα και το παιχνίδι θα τελειώσει στα… μέτρα μας!».

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

2η αγωνιστική, Α1

ΔΑΚ Πανοράματος

16:30, ΑΕΠ Πανοράματος-ΠΑΟΚ mαteco

(Θεοδοσίου- Βαγγελτζίκης, Παρτεμιάν, Βουλγαρίδου- Πεταλωτής)

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss