Α1 Πόλο: Με νίκη επί της Βοϊβοντίνα αποχαιρέτησε ο ΓΣ Περιστερίου το τουρνουά του Νόβισαντ

Με μία νίκη και δύο ήττες ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο διεθνές τουρνουά του Νόβισαντ η ομάδα πόλο ανδρών του ΓΣ Περιστερίου.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη έδειξαν πολύ καλά στοιχεία απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο και «αποχαιρέτησαν» με νίκη 13-12 κόντρα στη Βοϊβοντίνα το Νόβισαντ.

Οι «κυανοκίτρινοι» πήραν εμπειρίες και χρήσιμες παραστάσεις ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν, από τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, μετά τις διδακτικές ήττες με 15-13 από την Παρτιζάν Βελιγραδίου στην Πρεμιέρα, και με 19-11 από την Ουγγρική Σέγκεντ τη 2η ημέρα.

Παρότι αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις η ομάδα πόλο ανδρών του ΓΣ Περιστερίου, καθώς ο Κώστας Λούδης δεν είχε στη διάθεση του τον Θανάση Χρυσοσπάθη που έμεινε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού και τους διεθνείς με την Νέων Ανδρών Χρήστο και Ανδρέα Μπιτσάκο η ομάδα «έκλεισε» νικηφόρα την παρουσία της στο διεθνές τουρνουά.

Ο προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα μας. Αν αναλογιστούμε ότι παίξαμε με ομάδες που είναι πιο έτοιμες και ξεκίνησαν νωρίτερα τις προετοιμασίες τους, ενώ εμείς είχαμε πολύ σημαντικές απουσίες (Χρυσοσπάθης, Ανδρέας και Χρήστος Μπιτσάκος). Με βάση αυτά τα δεδομένα η ομάδα πήγε πολύ καλά. Μας βοήθησε πολύ το τουρνουά, καθώς με εξαίρεση τον αγώνα με την Σέγκεντ όπου δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό. Ήταν σκληρά παιχνίδια και ότι καλύτερο για την προετοιμασία της ομάδας μας. Θεωρώ πολύ σημαντική τη νίκη επί της Βοϊβοντίνα στο τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά».

Η αποστολή του ΓΣΠ θα επιστρέψει στη βάση της το απόγευμα της Δευτέρας (26/9), προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-2, 6-3, 2-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Χόλαντ, Λαδάς 1, Πρέκας, Καζάζης 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης 2, Μαστρογιαννάκος, Καρούντζος 5, Φώσκολος 2, Τσαχειλίδης, Τοράκης 1, Σαλτερής.

ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ (Μπάγιν): Σρεντόγιεβιτς, Μάριτς, Μίτροβιτς, Παρίντοβιτς, Τίρτορ, Μπιότσανιν 2, Πρεκόγκατσιτς, Ραντοβάνλιγια 2, Αμούσα 2, Γιουτμάς, Κασούμ 7, Βουίκοβιτς, Σλιγιέπτσεβιτς 1.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss