ΑΧΕΠΑ: Εισαγγελική έρευνα για τον εμβολιασμό πολιτικού

Tp πολιτικό πρόσωπο της περιοχής πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ σε προγραμματισμένο ραντεβού, αλλά την ώρα του εμβολιασμού, ο Διοικητής του Νοσοκομείου αφαίρεσε τη σύριγγα

Την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας παρήγγειλε ο Eισαγγελέας Ποινικής Δίωξης με βάση σχετικά δημοσιεύματα και την καταγγελία έκανε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξενός.

Σύμφωνα με το grtimes.gr ο κ. Κοροξενός είπε ότι πολιτικό πρόσωπο της περιοχής πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου σε προγραμματισμένο ραντεβού, αλλά την ώρα του εμβολιασμού, ο Διοικητής του Νοσοκομείου αφαίρεσε τη σύριγγα από τη νοσηλεύτρια που επρόκειτο να κάνει το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τον κ. Κοροξενό, «στις 22 Μαΐου στις 2.15 το μεσημέρι, πολιτικό πρόσωπο ήρθε να εμβολιαστεί στο νοσοκομείο. Πέρασε όλη την διαδικασία καταγραφής αλλά την ώρα που πήγε να τον εμβολιάσει η νοσοκόμα, ο διοικητής πήρε την σύριγγα και είπε πως θα τον εμβολιάσει ο ίδιος στο γραφείο του. Δεν ξέρουμε τι έγινε και αν το έκανε, αλλά μετά πήρε κανονικά πιστοποιητικό. Αν είναι έτσι να πάρουμε πιστοποιητικά και όλοι οι υγειονομικοί που δεν εμβολιαζόμαστε».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε τη αντίδραση του καταγγελλόμενου διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος κάλεσε τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων να προχωρήσει σε συγκεκριμένη καταγγελία, με στοιχεία και ονόματα, στις αρμόδιες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Aφγανιστάν: Πέντε μύθοι γύρω από μία προδιαγεγραμμένη καταστροφή

Ανασχηματισμός: Οι «χειρουργικές» αλλαγές, η απόδοση ευθυνών και ο διακομματικός χαρακτήρας

Ρουμπέν Σεμέδο: Η ιατροδικαστική έκθεση, οι καταθέσεις των κοριτσιών και το «χακάρισμα» της μάνας

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss